Konu Sahibi Konu Sahibi zeyn0 1 Ara 2011 #6 zeyn0' Alıntı: Bir babanın doğmamış bebeğine gösterdiği sevgisi; "Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik onların annelerini sevmesıdır.." Genişletmek için tıkla Cagataye95' Alıntı: Mükemmel ya Genişletmek için tıkla Mythland' Alıntı: Güzel Paylaşım Genişletmek için tıkla Zorro02' Alıntı: pylaşım iyi Genişletmek için tıkla qOMRp' Alıntı: Güzel.. Genişletmek için tıkla Beğenmenize sevindim, Bana çok anlamlı gelmişti.. Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
zeyn0' Alıntı: Bir babanın doğmamış bebeğine gösterdiği sevgisi; "Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik onların annelerini sevmesıdır.." Genişletmek için tıkla Cagataye95' Alıntı: Mükemmel ya Genişletmek için tıkla Mythland' Alıntı: Güzel Paylaşım Genişletmek için tıkla Zorro02' Alıntı: pylaşım iyi Genişletmek için tıkla qOMRp' Alıntı: Güzel.. Genişletmek için tıkla Beğenmenize sevindim, Bana çok anlamlı gelmişti..