noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Hikaye Ekle

Mmomt2 yönetimine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HiP0KRAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan yaklaşık 3 ay önce hip0krat çarımı devretmiştim ancak msn adresi bende kalmıştı ve hip0krat karşılıgı aldıgım oyun paraları ( sattıgım kişiler dolandırıcıymış ki bu sizin açıklamanız) pazar çarımla beraber süresiz bannlandı. şimdi mailime gelen bilgilendirmeye göre hip0krat çarı süresiz bannlanmış. Anlamadığım husus şu emek verip o çarı 130 lwl sınırına getirip bunu oyun parasıyla devretmeme rağmen ilk benim pazar çarım bannlanıyor madem haklıyı ve haksızlığı bu kadar iyi ayırt ediyorsunuz neden ilk önce hip0krat banlanmadı her iki durumda zararı ben yaşıyorum bu konuya bi çözüm üretebilirseniz sevinirim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu hesabı kapatan bizzat benim. Zamanında bir gmnin yaptığı sahtekarlıkla bağlantısı olan son hesaplarıda kapattım. Şimdi kapatmamın sebebi sağlam bir yerden gelen sağlam bilgiler ve kontrol edip doğrulamam üzerine kapattım.

Sıralama konusunda bir şey yok rastgele sırayla banlandılar. Ayrıca alakası farkedilen hesaplar geçmişine bakılmadan kapatılıyorlar. Yapabileceğimiz birşey yok. Diğer oyunculara haksızlık yaratan tüm hesapları ne olduğuna kim olduğuna bakmadan kapatıyoruz.

Söylediğim gibi hesabı kapatan doğrudan benim bu konuyla ilgili ekstra bir itirazın söz konusu ise özel mesaj atabilirsin. Zaten ben kapattığım için diğer arkadaşlara itiraz yolu kapalı. :)
oyun içinde yapılan ticaretlere oyun yönetiminin karışmadığı daha önceden belirtilmiştir buraya konu açman gereksiz

Bu hesabı kapatan bizzat benim. Zamanında bir gmnin yaptığı sahtekarlıkla bağlantısı olan son hesaplarıda kapattım. Şimdi kapatmamın sebebi sağlam bir yerden gelen sağlam bilgiler ve kontrol edip doğrulamam üzerine kapattım.

Sıralama konusunda bir şey yok rastgele sırayla banlandılar. Ayrıca alakası farkedilen hesaplar geçmişine bakılmadan kapatılıyorlar. Yapabileceğimiz birşey yok. Diğer oyunculara haksızlık yaratan tüm hesapları ne olduğuna kim olduğuna bakmadan kapatıyoruz.

Söylediğim gibi hesabı kapatan doğrudan benim bu konuyla ilgili ekstra bir itirazın söz konusu ise özel mesaj atabilirsin. Zaten ben kapattığım için diğer arkadaşlara itiraz yolu kapalı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri