HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Devkoztukot.Canım 
Hani diyordun yha seni soyucam
Çevrendeki kişilere dikkat et!
Onlardan biri bende olabilirim.Benim charımı bilmediğin sürece b halt yapamazsın ödlek herif.
Laf kalabalığısın lakin eger bu 15gün içerisinde charımı soyamazsan ben seni belki şeytana uyarım ama %90 uymam ama seni süresiz banlatıcam.Ayağını denk al evlat.Bu sefer ... çukuruna bastın.

Hani diyordun yha seni soyucam
Çevrendeki kişilere dikkat et!Onlardan biri bende olabilirim.Benim charımı bilmediğin sürece b halt yapamazsın ödlek herif.

Laf kalabalığısın lakin eger bu 15gün içerisinde charımı soyamazsan ben seni belki şeytana uyarım ama %90 uymam ama seni süresiz banlatıcam.Ayağını denk al evlat.Bu sefer ... çukuruna bastın.

Çevrendeki kişilere iyi bak ve artık Moderatörle kusura bakmayın lakin ... ... kitliyorsunuz pes artık.Bune abi hiçmi tartışamayacagız.Neyapalım doğa sevgisindenmi bahsedelim.Hadi karşımızdaki adam olsa yaparız ama değil işte sizde görüyorsunuz ve hala .... gibi kilitliyorsu nuz hiç kusura bakmayın.
Son kes uyarıyrum toplu banlarım !surda polemkik yaratmayın dıngonun ahırı degıl burası !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)