Merhaba arkadaşlar, şu anda Hicri takvime göre Muharrem ayının 3.günündeyiz. Kim haram aylarda(n olan Zilkade, Zilhicce, Muharrem ve Recebde) üç gün oruç tutarsa, o kişi için 900 yıllık ibadet sevabı verilir.Resulullah buyurdu ki her kim herhangi bir haram aydan Perşembe, Cuma ve Cumartesi olmak üzere üç günü oruçlu geçirirse, kendisine (her güne karşılık) 900 sene ibadet sevabı yazılır. (Taberani) (Hadis-i Şerif,İhyau Ulumi'd-din)
Tabiki ben böyle mübarek bir ayda böyle büyük bir mükafatı kaçırmamak dolayısıyla ilk günden bu güne oruç tuttum. Bugün son gündü, işyerinde iftarımı açtım. Artık 2700 sene oruç tutmuş kadar sevabım amel defterime inşallah yazılmıştır. Çok mutluyum çünkü böylesine mübarek bir ayda oruç tuttuğum için.
Bende bunu kutluyayım dedim.
Not : Muharrem ayı Allahın aylarından biri olup, hicri takvimde yılbaşıdır.
Tabiki ben böyle mübarek bir ayda böyle büyük bir mükafatı kaçırmamak dolayısıyla ilk günden bu güne oruç tuttum. Bugün son gündü, işyerinde iftarımı açtım. Artık 2700 sene oruç tutmuş kadar sevabım amel defterime inşallah yazılmıştır. Çok mutluyum çünkü böylesine mübarek bir ayda oruç tuttuğum için.

Bende bunu kutluyayım dedim.
Not : Muharrem ayı Allahın aylarından biri olup, hicri takvimde yılbaşıdır.
Son düzenleme:
Böyle birşey nasip değil ki. Senin tutman yeterli, Mükafatı Allahtan.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)