- Konular
- 88
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere ücretsiz RP almayı anlatacağım.
Öncelikle bu bir hack filan değildir.Tamamen CrossFire Europe'nin Resmi Sitesinden alınan oyunun anket ile (sponsor firma tarafından) dağıtılan RP'dir.
1-)Öncelikle yukarıda verdiğim CrossFire Europe'nin Resmi Web Sitesine giriş yapıyoruz.
2-)Sonra yan taraftan LOG IN Kutucuğundan hesabımıza giriş yapıyoruz.ve sonra tekrar ana sayfaya dönüyoruz.
Sonra yukarıdaki resimdeki Gibi GET FREE RP kutucuğuna giriyoruz.
Sonra karşımıza aşağıdaki resimdeki gibi bölüm geliyor ve bunlardan birini seçiyoruz. KAÇ RP Olduğu ALTIN İşaretlerinin YANINDA RAKAMLA YAZIYOR ZATEN.Sonra doldurup 15 Dakika sonra RP'mizi alabiliriz
NOT:Bazı yerlere üye olup ordan bir alışveriş yapmamızı istiyorlar karşılığında 3.230 RP Filan veriyorlar daha çok düşük RP seçin bunlar üye olup anket doldurmalıdır.
HERKESE İYİ AKŞAMLAR.. BOL RP'ler..
YAPAMAYANLAR KÜFÜR,ARGO,HAKARET içeren sözler kullanmasın video mu izlerseniz ben aldım ve 73 RP kaldı yani ücretsiz geliyor bu Normal CrossFire içinde geçerli.
Öncelikle bu bir hack filan değildir.Tamamen CrossFire Europe'nin Resmi Sitesinden alınan oyunun anket ile (sponsor firma tarafından) dağıtılan RP'dir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
1-)Öncelikle yukarıda verdiğim CrossFire Europe'nin Resmi Web Sitesine giriş yapıyoruz.
2-)Sonra yan taraftan LOG IN Kutucuğundan hesabımıza giriş yapıyoruz.ve sonra tekrar ana sayfaya dönüyoruz.
Sonra yukarıdaki resimdeki Gibi GET FREE RP kutucuğuna giriyoruz.
Sonra karşımıza aşağıdaki resimdeki gibi bölüm geliyor ve bunlardan birini seçiyoruz. KAÇ RP Olduğu ALTIN İşaretlerinin YANINDA RAKAMLA YAZIYOR ZATEN.Sonra doldurup 15 Dakika sonra RP'mizi alabiliriz
NOT:Bazı yerlere üye olup ordan bir alışveriş yapmamızı istiyorlar karşılığında 3.230 RP Filan veriyorlar daha çok düşük RP seçin bunlar üye olup anket doldurmalıdır.
HERKESE İYİ AKŞAMLAR.. BOL RP'ler..
YAPAMAYANLAR KÜFÜR,ARGO,HAKARET içeren sözler kullanmasın video mu izlerseniz ben aldım ve 73 RP kaldı yani ücretsiz geliyor bu Normal CrossFire içinde geçerli.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
güzel konu ama çok şey istiyor ben bunları tmmlayacağıma gider para werir alırım![]()
Paypal hesabın veya kredi kartın varsa git al dicem ama şuan oyuna para yatırılmaz :ka19:
- Konular
- 169
- Reaksiyon Skoru
- 170
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güzel konu ama çok şey istiyor ben bunları tmmlayacağıma gider para werir alırım 

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eywllah saol kardeşim
- Konular
- 88
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güzel konu ama çok şey istiyor ben bunları tmmlayacağıma gider para werir alırım![]()
Paypal hesabın veya kredi kartın varsa git al dicem ama şuan oyuna para yatırılmaz :ka19:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)