DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Vps Satın ALacagım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByTayfun63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 693

ByTayfun63

Level 5
TM Üye
Konular
100
Online süresi
1d 4h
Reaksiyon Skoru
50
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
144
MmoLira
2,348
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Vps satan kişiler (şirket olmadıgı icin hiç biri kişiler dedim) ben 1 adet vps satın alacagım 2gb ram yada 4 gb ram olacak

server emek kasmalık server olacagı icin oyundan atma lag gibi sorunları kesinlikle olmayacak

-online marketi felan olacak

en önemli şey filesindeki görevler mesela metin2 de normalde 15.level mor iksir verirken sizin server fileste kalkıp turkuaz felan verirse olmaz tryle aynı olacak

Şuan yazacagım şartların olması şart degil ama olursa iyi olur

level sınırı 99 ama 2012 server files olacak
Oyunda trdeki gibi item düsecek yani ben gidip örümcek zindanında kasılınca muho felan atmıcak özellikler tr ile aynı olacak
başlangıç leveli 1 olacak

eger bu özellikleri sahip iseniz

aşagıya siteniz,ys belgeiniz,varsa tel no,msn gibi iletişim adreslerinizi yazarsanız iyi olur

Not: Çok önemli ben biraz sabırsız bir insanım ben kimle konussam serveriniz 2 saat icinde teslim olur derler ama günlerce bekler 3-4 gün sonra serverimizi anca alırız.O Yüzden ilk ben serveri elime alacam sonra 20 dakika icinde paranızı yollamasam kapatırsınız.bu kadar basit

Herkese iyi forumlar

adam akıllı bir files bul düzenle,datacenter'dan makine çek miss :D

Merhaba,

Detaylı bilgi vermemizi isterseniz telefon numaranızı bana iletmeniz yeterlidir.

Kaliteli Referanslarımızda Birkaç tanesi
www.alyasmt2.bestsunucu.com 420 Online Oyunculu - 1 GB Ramli
www.cixmt2.bestsunucu.com 70 Oyunculu - 1 GB Ramli
www.shademt2.com
www.atlantismt2.net

1 iş gününde teslimat sağlanır bugün ödeme yapıldı bugün teslim alırsınız. 1 iş gününü geçerse ücretiniz aynen geri iade edilecektir.

Girip hepsini inceleyebilirsiniz. Firmamızda an itibari ile aktif 363 hizmet bulunmaktadır. Reklam konumuza buradan gidebilir inceleyebilir yorumları okuyabilirsiniz. Daha fazla referans isterseniz ticket ile iletişime geçmeniz yeterlidir.

Sevgiler Hakan,

Merhaba,

Detaylı bilgi vermemizi isterseniz telefon numaranızı bana iletmeniz yeterlidir.

Kaliteli Referanslarımızda Birkaç tanesi
www.alyasmt2.bestsunucu.com 420 Online Oyunculu - 1 GB Ramli
www.cixmt2.bestsunucu.com 70 Oyunculu - 1 GB Ramli
www.shademt2.com
www.atlantismt2.net

1 iş gününde teslimat sağlanır bugün ödeme yapıldı bugün teslim alırsınız. 1 iş gününü geçerse ücretiniz aynen geri iade edilecektir.

Girip hepsini inceleyebilirsiniz. Firmamızda an itibari ile aktif 363 hizmet bulunmaktadır. Reklam konumuza buradan gidebilir inceleyebilir yorumları okuyabilirsiniz. Daha fazla referans isterseniz ticket ile iletişime geçmeniz yeterlidir.

Sevgiler Hakan,

Sizi ekledim alay edip engellediniz

Sizi ekledim alay edip engellediniz

Siz o kişiydiniz kusura bakmayınız MSN' de sizin karşınızda çocuk yok malesef telefon numaranızı iletirseniz veya beni ararsanız yardımcı olabilirim. MSN' den çocuksu ve boş konuşmalar için vaktim ne yazıkki olmamakta kusura bakmayınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri