Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

*{Tr}*Pro*[* [Yorumlara + Rep]Yeni Tanıtım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan manclup12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

manclup12

Level 11
Fahri Üye
TM Üye
Konular
621
Online süresi
24m 31s
Reaksiyon Skoru
1,125
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
272
MmoLira
72
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Rank:780
Members:60
Kuruluş Tarihi:31.05.2011

41-91-84.png

Clanımız Tamamen Saygılı,Dürüst,Elit Oyunlardan Oluşmaktadır.Ana Amacımız Oyunu Daha Eğlenceli Hale Getirerek Dostluk İlişkilerimizi Geliştirmektir.Clanımızın Kurulduğu Günden Bugüne Epey Yol Katetmiştir,Fakat Eski Hali Kadar Güçlü Değildir.Clanımız Bundan 5 Ay Önce 600'lü Ranklardaydı.Oyunu Topluca Bırakmamız Üzerine Rankımız Azaldı Fakat Yeniden Döndük

Gelelim Clan Tanıtımımıza

Clanımızda Herkes Birbirine Saygı ve Sevgi Çerçevesi İçerisinde Yaklaşır Ve Kesinlikle Saygısızlık Olmaz.Birlikte Clanca Odalar Kurulur,Birlikte Oynanır,Görevler Birlikte Yapılır Ve Eğlenceli Olur

Zombi Odalarımız Vardır İllegan Program Kullanmadan Zombi Modu Oynanır Gerekirse Revive Kullanarak İş Bitirilir Ve Level Atlamada Birbirimize Yardım Edilir

İşte Bir Zombi Odamız

Clan Savaşlarımız Vardır Ve Sonuç Ne Olursa Olsun Kimseye Kızılmaz,Bağırılmaz,Azarlanmaz Galibiyet Alındıysa Birlikte Kutlanır Malübiyet Alındıysa Yeni

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

yorumları bekleriz

ben baktım ama goremedim bir inceleyim neal eğer oyle bir şey varsa gereğeni yaparız ama kullandığını sanmıyorum repini verdim

S.a beyler onecelikle hayırlı ugurlu olsun bende aranızda olursam sevinirim gümüş pil olcak çar ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri