- Konular
- 426
- Online süresi
- 38m 35s
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle adım Mehmet suanki xNiK0TiNx sahibiyim.Carım üstüne cok ileri geri konusan var bende bu konu üzerinde durmak istedim.oncelikle carı fırat diye bir arkadasla tks ettik farklı bir sw de özel yapım edit seti karsılıgında.Neyse arkadasla tks a gittik hatta ilk özel yapım editlerini verdim.Ondan sonra onun carını üzerime aldım.Tks islemi bitmis oldu herkez memnundu.Neyse arkadas gitmis 3-4 gün sonra carını soydurmus.Ben ne yapabilirim adamın nickini hatırlamıyorki ıp den bulayım üzerinde carları.O olaydan sonra beni kandırdı dolandırdı gibi laflar uydurmaya baslamıs.Eger car hakkında bu konu hakkında elidne ss video vb.kanıtları varsa herkezin öünde burda koysun.2-3 cocuk derdi carımın adını kötüye kullandırmam.Beni tanıyan tanır oyunda.realden olsun oyun ici samimi dostlarım olsun.Buda bu aksam bana yapılan tehditlerden biri yetkililer dikkate alırsa memnun olurum.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 736
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
cok haklısın kardesim bu ergen cocuklar basa bela.Her gün hergün birine iftira ediyorlar ortada delilleri olmadan.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Realden arkdasım nikotın kim dıyorsa calındı diye iftira atmayın cekemıyorsanız
- Konular
- 544
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 145
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Realden arkdasım nikotın kim dıyorsa calındı diye iftira atmayın cekemıyorsanız
İftira atmayın knk ma iftira atıcak baskasını bulun lan.Adamın asabını bozmayın.Sen korkma knk biz varken yanında kimse birsey yapamaz sana.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

...