Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Webmasteer ol cokta umrumuzda webmaster el travian pvp dosyaları arasında fark var anca İ harflerindeki hatayı kaldırmıssın
tamam abim tamam
Sen git önce html nedir php nedir asp nedir KISACASI WEBMASTERLİK FTP BİLGİSAYAR nedir öğren gel bence.. Ya tmm hadi İ yi değiştirdim sadece sen onuda yapamıyosun o nolcak.? ya böyle bi mallık yok afedersin ama ya OyunUzmaniTravian diyo haberlerde ragezone.com yazıyo free script yazıyo Space Travian yazıyo ya bari şunları değiştir allah rızası için ya !!!
Sen git önce html nedir php nedir asp nedir KISACASI WEBMASTERLİK FTP BİLGİSAYAR nedir öğren gel bence.. Ya tmm hadi İ yi değiştirdim sadece sen onuda yapamıyosun o nolcak.? ya böyle bi mallık yok afedersin ama ya OyunUzmaniTravian diyo haberlerde ragezone.com yazıyo free script yazıyo Space Travian yazıyo ya bari şunları değiştir allah rızası için ya !!!Forumda En Çok Beğeni Alan Travian Serveri Kimin ?
LuxasPvp ler tamamen bana aittir
89 Yorum 1.391 Bakım
Webmaster işi kolay büssürü sitem vardı hepsi hacklendi
Hazır .netli siteleri forumları almasını bizde biliriz
LuxasPvp ler tamamen bana aittir
89 Yorum 1.391 Bakım
Webmaster işi kolay büssürü sitem vardı hepsi hacklendi
Hazır .netli siteleri forumları almasını bizde biliriz

tamam abim tamamSen git önce html nedir php nedir asp nedir KISACASI WEBMASTERLİK FTP BİLGİSAYAR nedir öğren gel bence.. Ya tmm hadi İ yi değiştirdim sadece sen onuda yapamıyosun o nolcak.? ya böyle bi mallık yok afedersin ama ya OyunUzmaniTravian diyo haberlerde ragezone.com yazıyo free script yazıyo Space Travian yazıyo ya bari şunları değiştir allah rızası için ya !!!
Regzoneyide forumda birisi hayrına söylemiştir

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)