Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

1-4 Aralık GameX Fuarı Point Blank

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ejderx10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 691

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Point Blank Türkiye oyuncuları büyük buluşmaya hazır!

1-4 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek olan GameX oyun fuarında sizlerle buluşuyoruz!

Bitmek bilmeyen etkinlikler ve müthiş hediyeler için mutlaka bizi ziyaret edin!

GameX Point Blank Türkiye standında neler olacak?

Perşembe ve Cuma günleri aralıksız sürecek olan mini turnuvalar!
Cumartesi günü Point Blank Türkiye Bayan Takımı WarriorLadies ve GM'ler ile maç yapma şansı!
Pazar günü ise Türkiye'nin en iyi Point Blank takımlarının PBIC için kıyasıya mücadele edeceği heyecan dolu turnuva!

----- İşte Mini Turnuva Takvimi -----

1 Aralık Perşembe

17:00 - 5vs5 Dino Modu Turnuvası [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük yeni Dino karakteri "Sting" ]
17:30 - 5vs5 TDM Bıçak Modu Turnuvası [Kazanan takım üyelerine 7 Günlük Combat Machete ]
18:00 - 5vs5 Dino Modu Turnuvası [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük yeni Dino karakteri "Sting" ]
18:30 - 5vs5 Defans Modu Turnuvası [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük Black Mask ]

2 Aralık Cuma

13:00 - 5vs5 TDM Turnuvası [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük AK-47 Revoltian ]
14:00 - 5vs5 Dino Modu Turnuvası [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük yeni Dino karakteri "Sting" ]
15:00 - GM'lere Karşı Savaş Etkinliği [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük Viper Red & Hyde ]
16:00 - 5vs5 Bomba Maçı Turnuvası [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük C5 Hızlandırıcı Kit ]
17:00 - 5vs5 Dino Modu Turnuvası [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük yeni Dino karakteri "Sting" ]
18:00 - GM'lere Karşı Savaş Etkinliği [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük Cheytac M200 ]

3 Aralık Cumartesi

14:00 - 5vs5 Helispot Turnuvası [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük Kriss S.V.D ]
15:00 - WarriorLadies'e karşı savaş Etkinliği [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük Cheytac M200 ]
16:00 - GM ve WarriorLadies takımına karşı savaş Etkinliği [ Kazanan takım üyelerine 10 Günlük Black Mask ]
17:00 - WarriorLadies'e karşı savaş Etkinliği (Özel Etkinlik)
18:00 - 5vs5 Dino Modu Turnuvası [ Kazanan takım üyelerine 7 Günlük yeni Dino karakteri "Sting" ]

Not : Etkinlik saatleri ve detayları değişiklik gösterebilir.

------------------------------------------

Bitti mi? Tabiki hayır!

Fuar süresince devam edecek olan etkinliklerde yüzlerce ödül, yıllarca unutmayacağınız anılar sizi bekliyor olacak!

- Point Blank Fotoğraf Alanı -

Dev Lüxville resmi önünde gerçek Tarantula ve Hyde karakterleri ile fotoğraf çektirme şansı! Maskeler, silahlar... hepsi sizi bekliyor!

- Şanslı Zar Alanı -

Her yüzünde birbirinden güzel Point Blank ürünlerinin bulunduğu şanslı zar'ı sallayacak, müthiş ödüllerden birine sahip olacaksınız!

Peki ne var bu şanslı zarda?

Alanda bulunan iki adet şanslı zarın bir tanesinde birbirinden güzel Point Blank ürünleri, diğerinde ise katılımcının bu ürünlere kaç günlüğüne sahip olacağını belirleyen zaman aralıkları bulunuyor. Katılan kişi önce ilk zarı atarak hangi ürünü kazanacağını belirlerken daha sonra ikinci zarı atarak o ürüne kaç günlüğüne sahip olacağını belirliyor.

İlk zarda hangi ürünler var?

- Cheytac M200
- Kriss S.V.D
- AUG A3 D.
- P90 M.C.S.
- Black Mask
- Colt Python G.

İkinci zardaki süreler neler?

- 3 Günlük
- 5 Günlük
- 10 Günlük

Şansınıza güvenin!

- GameX'e özel Nfinity Shop -

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız Point Blank Türkiye ürünleri, limitli sayıdaki özel üretim Point Blank Türkiye Sweatshirt'lerine sahip olma şansı!

Peki ya ödüller neler?

Özel üretim Point Blank Türkiye sweatshirt'leri
Özel üretim Point Blank Türkiye t-shirt'leri
Oyuncu fareleri
Oyuncu klavyeleri
Özel üretim Point Blank Türkiye boyun destek yastıkları
Sınırlı sayıda üretilen ve hiçbir yerde satılmayan Point Blank ceketleri
Çok özel oyuncu setleri ( Özel üretim t-shirt + mousepad + çanta )
Özel üretim Point Blank çantaları
Turnuvanın en değerli oyuncusuna son model cep telefonu

Nasıl katılacağız?

Katılmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok, 1-4 Aralık günlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayına gelmeniz ve kapıda kaydınızı yaptırmanız yeterli! Ayrıca fuar öncesinde davetiyenizi almak için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Nerede bu Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı?

İstanbul'un en merkezi yerlerinden birinde bulunan kongre merkezine ulaşmak için aşağıdaki linkten gerekli ayrıntıları bulabilirsiniz ;

Fuarın açılış ve kapanış saatleri için ;

Bu Büyük Şöleni Sakın Kaçırmayın!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri