Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Kardeşim Bırakın Bu işi Bilenler Yapsın.
Sizde onlardan örnek almaya çalışın.
Sizin Düşünceniz Şöyle belli ;
' Aa ilk rap grubunu biz açtık bide sozleri toplarız herkes yazar zaten bizde kayıt almaya gideriz '
Ap açık belli Bunu yapmak istediğiniz.
Bence Sizin bir track çıkartmanız için yapmanız gereken ilk şey etrafınızda bu işi bilenlere sormak.
Ya Forumda yada real de yapmış olanlarda.
Bence Boyle sacmalıklara son verilsin.
Acemiler Bi işede burnunu sokmasın.
İnsanlara küçümseyerek onlara destek veremezsin.Her insan ilk işe başladığında acemidir.Hiç kimse işe ilk başladığında profesyonel olarak başlamaz.:ka19:
Bende şu an ileri derece beatbox yapıyorum. Annemin karnından stratch yaparak doğmadım. İyi forumlar.
Bu işle ilgili Hiçbir bilginiz yok. Malesef Yanınızda değilim :S
Sana ne yanımda ol demişler nede benim bu konu hakkında bilgim var demişler . . Sen ne saçmalıyorsun şimdi ?
Bu arada hayırlı olsun rap grubunuz.

Kardeşim Bırakın Bu işi Bilenler Yapsın.
Sizde onlardan örnek almaya çalışın.
Sizin Düşünceniz Şöyle belli ;
' Aa ilk rap grubunu biz açtık bide sozleri toplarız herkes yazar zaten bizde kayıt almaya gideriz '
Ap açık belli Bunu yapmak istediğiniz.
Bence Sizin bir track çıkartmanız için yapmanız gereken ilk şey etrafınızda bu işi bilenlere sormak.
Ya Forumda yada real de yapmış olanlarda.
Bence Boyle sacmalıklara son verilsin.
Acemiler Bi işede burnunu sokmasın.
İnsanları Küçümseyer 1 Yere Varamazsın.
Sana Böle Yapsanalar İyi Olurmuydu?
Ayrıca Onlarda Köstek Değil Destek Cıkmalısın.
Ayrıcala Herkez İşine Professiyonel Başlamadı.
Sende..............
Atışmalarımla Satılmış Duygularım ,
5 para eTmez Atıştıklarım.
Dünya Malında Gözüm yoktur Allahım,
Cehennemde Yanmış Paso Vurduklarım.
___ Memo Devamı için Msnde Yazarsın bana Bunlar gibi çok Söz var Elimde
ama demiş olim Ben o arkdaşın Dediği ing ŞEylerden Anlamam Rapde pek Anlamam Ancak ELimden Geldiği Kadar Söz yazarım Ayrıca o İng Kelimeler Kullanarak Rapi Açıklayan Arkdaşa Teşkkürler Sanırım Çok iyi Biliyo Bu işi Nese İsterse Atışırız Bi ara Onlada Müzikal Eşliğinde
5 para eTmez Atıştıklarım.
Dünya Malında Gözüm yoktur Allahım,
Cehennemde Yanmış Paso Vurduklarım.
___ Memo Devamı için Msnde Yazarsın bana Bunlar gibi çok Söz var Elimde
ama demiş olim Ben o arkdaşın Dediği ing ŞEylerden Anlamam Rapde pek Anlamam Ancak ELimden Geldiği Kadar Söz yazarım Ayrıca o İng Kelimeler Kullanarak Rapi Açıklayan Arkdaşa Teşkkürler Sanırım Çok iyi Biliyo Bu işi Nese İsterse Atışırız Bi ara Onlada Müzikal Eşliğinde

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)