- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar ben uzun süredir forumdaki konulara bakıyorum sürekli konular açılıyor hiçbir hata olmadan biobot şu sürüm bu sürüm diye ama ben hangi sürümü indirirsem indireyim hep hata var
biobot v2.2.5 ve 2.2.6 indirdim bonus boxes'ı işaretledim toplamıyor kutuları saf saf map te dolaşıyor.
captcha trader üyeliği aldım captcha bölümüne adımı şifremi yazdım use dedim close'a tıkladım. ondan sonra tekrar captchaya tıkladım resimdeki 2 kelimeyi yazdım yolla dedim ondan sonra yine açtım olmadı. bu kutu toplamanın bi çözümü yok mu ? streuner falan kesiyor orası ayrı ama bi türlü kutu toplatamıyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı
SORUNUMU ÇÖZENE REP VERİCEM
biobot v2.2.5 ve 2.2.6 indirdim bonus boxes'ı işaretledim toplamıyor kutuları saf saf map te dolaşıyor.
captcha trader üyeliği aldım captcha bölümüne adımı şifremi yazdım use dedim close'a tıkladım. ondan sonra tekrar captchaya tıkladım resimdeki 2 kelimeyi yazdım yolla dedim ondan sonra yine açtım olmadı. bu kutu toplamanın bi çözümü yok mu ? streuner falan kesiyor orası ayrı ama bi türlü kutu toplatamıyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı
SORUNUMU ÇÖZENE REP VERİCEM
- Konular
- 149
- Reaksiyon Skoru
- 324
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 167
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
BioBot Sil Bilgisayarını Yeniden Başlat BioBot v.5 Tekrar İndir
SONRA Direk Sidden Giriş Yap . Kutu Toplama Sorunu Düzelir.
Oto Captcha Calışmıyor Denedim Bende Kimsede Çalışmıyor o
SONRA Direk Sidden Giriş Yap . Kutu Toplama Sorunu Düzelir.
Oto Captcha Calışmıyor Denedim Bende Kimsede Çalışmıyor o
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeş sağol yardımın için ben sürekli sid den giriyorum nick ve pv den giriş yapılmıyor zaten bende v5 indirmem için link verebilir misin acaba ? bi de sadece inen klasörü silicem değil mi başka bir şey silmeme gerek yok ?
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tekrar yükledim silip bu siteden virussuz sinirsiz yazan konudan.
hala boş boş dolaşıyor kardeş
hala boş boş dolaşıyor kardeş
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Normalde Olması Lazım Ama