farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Battlefield 3 Ana Menü Sorunu Yardım ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Memo313233
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Öncelikle Merhaba.Yeni Bir Battlefield 3 Oyuncusu Olarak Sorunlarım Var.Oyunu İlk Açtğımda Açılıyordu.Fakat Grafik Ayarlarını Yapamıyordum.Çünkü Ayarlar Bir Nedenden Dolayı Gözükmüyordu.Nişangah Bile Gözükmüyordu.Zar Zor Oyun Oynuyordum.Ve Hiç Zevk Almıyordum.Nereye Gideceğimi Ne Yapacağımı Haritayıda Göremiyorum.O Yüzden Oyundan Soğudum.Aslında Çok Güzel Bir Grafik Teması Var.Bunun Bir Çözümünü Bilen Arkadaşım Varsa Bana Söylesin Lütfen Arkadaşlar Çok Yardımcı Olursunuz.

Bir Diğer Sorunum İse

Bu Yeni Rus Key Pacht Mi Ne Vardı Ben Onu İndirdim ve Oyuna Kurdum.Oyunu Açtığımda Ana Menü Gelmiyor Arkadaşlar.
Camping
Options
Credits
Quit

Olan Menü Gelmiyor.Bekliyorum Bekliyorum Gelmedi.Yani;

Aynen Böyle Kaldım.Sonra Siyah Ekran Sorunu Diye Birşey Gördüm.İnternette Dolaşırken.İndirdim O Yamayıda Kurdum Battlefield 3 Dosyalarının Oraya.Açtım Baktım.Yine Aynı Gelmiyor Ana Menü.Bunun da Bir Çözümünü Bulamadım.Her Yerde Siyah Ekran Sorunu İçin Aynı Link Var Fakat Ben Yaptım Ama Olmadı.Çözümünü Bilen Bir Arkadaşım Varsa Yardımcı Olsun Lütfen.Okuduğunuz İçin De Teşekkür Ederim.

İyi Günler ... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri