DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Karakter Dengeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balyozmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 878

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Bugün Son Destan oyununda, oyuncularla yaptığımız konuşmalar sırasında önemli olduğuna kanaat getirdiğimiz bir konuyu buraya açma kararı aldık.

Konuşma esnasında bir tartışma çıktı; Karakter dengeleri. Kimi arkadaş karakterlerin dengeli olduğunu ileri sürerken kimi kendi karakterinin YP'sinin az olduğundan ya da karakterin az vurduğundan şikayetçi.

Bu sebepten belli başlı bir konuda tüm fikirleri toplayabiliriz. Ben inanıyorum ki oyunda karakter dengesizliği değil, karakter bilinçsizliği söz konusu olabilir. Zira;

Bir büyücü asla tank yerine geçen savaşçıdan daha fazla YP'ye sahip olmamalıdır.
Yakın dövüşçüler asla büyücülerden daha çok vuramamalıdır.
Şifacılar ancak kendilerini koruyacak kadar vurabilmeli ancak büyü puanları çok olmalıdır.

Tüm bunlar bize karakter seçme fırsatı tanır. Karakter seçmemizin nedeni tip ya da dış görünüşten ziyade, bizim nasıl oyun oynamak istediğimizdir. Kimi tek başına hızlı kasmak ister, kimi kendinden yüksek seviye yaratıkları kesmek ister, kimi parti ile kesmek ister... Kimi ölmemek, kimi çabuk öldürmek ister.

İşte tüm bu sebeplerden dolayı karakterlerin güçleri, defansları, büyüleri birbirlerinden farklıdır. Buna göre hareket ettiğimiz ve düşündüğümüz taktirde kimsenin karakterinden şikayetçi olmayacağını düşünüyorum.

Lütfen adil ve seviyeli olalım. Bu konu, Son Destan için açtığım ilk "tartışma" konusudur. Ancak tartışmalara kişisel ve oyun içi sorunlarınızı karıştırmamanızı önemle rica ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri