InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

41 LVL Görevi Yardım edin ya ....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emiro123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

emiro123

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
48
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkdaşlar 41 lvlken aldığımız..

Özel Görev: Seyyar Satıcısı'nın İsteği: 100 adet Ungyyis Azı Dişi + İplik + Mücevher

İşte arkadaşlar bn bu görevi zor diye ypmamamştm şimdi bu grevi nasl yapıcam yardm istiyorummm 100 adet azı dişi + iplik tamam mucevfer kaldı marketci veriyor bunun için 100 adet kaplan karacigeri + 1 adet şifalı btki istiyor 2 side tamam ama markete tıklayınca potları saattıgı yer çıkıyor bunu nasıl yapıcam :S mücevfer lazım???

Bir görev daha var yapamadım.. 53 lv de aldıgımız yonahın verdigi görev -Çömlekçi Yonah görevi : caledon porseleni: 1 adet kristal cevvheri, çöl kumu ve maymun kanı isteniyor. Çöl kumu çöl haydutundan, maymun kanı güçlü altın maymundan temin ediliyor.

Çöl Kumu + kristal cevheri tamam hazır ama maymun kanınıneyden ve nerdeki maymun zindanından düşürcem?

Lütfen yardım edin bide bu yonah görevini yapamassam 55 de aldığım uriel görevinide yapamicamm çnkü yonahtan ip ucu almam gerek yardımm lütfennn..

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

arkadaşım yonahın görevindeki maymun kanını çölde hariyayı aç ortadaki maymun zindanında bulursun yok ben uğraşmak istemiyorum diyorsan git pazardan al

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri