InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ilizyon numaraları 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halilbenmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

halilbenmetin2

Level 2
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ilk önce tarihten biligiler verip daha sonra bir numara söylicem.

ÇOK ÇOK ESKİDEN

Sihirbazlar ilk olarak 4500 yıl çnce Mısır2da yaşayan firavunlar için gösteri yapmışlardı.Bu bilgiye sahip olmamızın nedeni sihirbazların gösterilerinin Westcar Papirüsüne Kaydedilmesidir. Bu papirüs'e göre 110 yaşındaki bir adam bir hayvanın kafasını koparıp tekrar takabilmektededir ve hayvan tekrar canlanmaktadır.Papirüse göre bu numara yı ilk olarak kazla daha sonra boğayla yapmıştır. Her seferinde sihirli sözcükleri dedikten sonra baş yerine geri dönmüş ve hayvan canlanmıştır.Ancak bu hikayenin gerçek olup olmadığı bilinmemektedir. bu hikaye tamamen saçmada olabilir.ama bunun nasıl yapıldığına dair bir kaç teori var.

İŞİN SIRRI KAFA NUMARASI

Kazlar uyuyacakları zaman kafalarını kanatlarının altına sokarlar. kazları özel bir komut vererek başlarını kanatlarının altına sokacak şekilde eğitim vermek mümkündür.KAz kafasını başının altına soktuğu zaman yapay kafayı koparıp daha sonra yapy kafayı geri takerken asıl başın çıkmasını sağlayabilir.

TOP NUMARASI
Tarihte ilk bilinen bardak ve top numarası mısır'da bulunan Beni hassan'da ki duvarın üstüne resmedilmiştir.

NASIL TOP NUMARASI YAPILIR

MALZEMELER:Üç bardak dört top

YAPILIŞ: ilk olarak toplardan bir tanesini gizlice bardaların birinin içine yerleştirin sonra da bardakları üst üste yerleştirin ama içinte top olan bardak ortaya gelsin.
Önünüzde duran üç topla birlikte, Üç bardağı gayet hızlı ve dikkatli bir şekilde masaya yerleştirin içinde top olan bardağı yerleştiriken topun görünmemesi için biraz kendi tarafınıza doğru çevirmeye dikkat edin ve içinde top olan bardak ortaya gelsin.
şimdi toplardan birini alın ve ortadaki yani içinde top olan bardağın üstüne koyun daha sonra diğer bardaklarla üstüne kapatın ve abra kadabra diyin daha sonra en alttaki bardağı yani içinde top olan bardağı kaldırın ve topun oradan orayaa geçtiğni söyleyin işte bu kadar.

kolay numaralı paylaşıyorum çünkü profosyönelce olanlar çalışılarak yapılır bu bir seridir 4 tane daha böyle konu açıcam alıntı değildir +rep lütfen

deneyen varmi arkadaşlar..

arkadaşlar kusura bakmayın bir seri halinde olacak diyordum ama 3 kişi yorum yazmış okunma sayısı az ben bu kadar az ilgi için bir saatimi harcıyamam kusura bakmayın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri