Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet arkadaslar nickimin adında bir bilgisayar pardon nibook sahibi oldm 
Minibook oldugu ıcın işlemci hızı dusuk
Bilgileri
lazım olrsa oyunlarda 2gb ram den calar 
RESİMLER
İnşallah diğer aldıgım bılgısayarda servisden gelıcek ona gecıcem bunu haftasonları gezerken fln lazım olur diye aldım yazın gotururum tatillere falan filan

Minibook oldugu ıcın işlemci hızı dusuk

Bilgileri

- Intel® Atom™ N455 İşlemci
- Orijinal Windows® 7 Starter
- 2 GB DDR3 Bellek
- 251 MB Paylaşımlı Intel® GMA 3150 Ekran Kartı)
lazım olrsa oyunlarda 2gb ram den calar 
RESİMLER

İnşallah diğer aldıgım bılgısayarda servisden gelıcek ona gecıcem bunu haftasonları gezerken fln lazım olur diye aldım yazın gotururum tatillere falan filan

Son düzenleme:
HayırLı oLsun güzeL seçim yapmışsın Casper marka alıpda benimde 4 tane pc'im var ayıptır sölemesi masaüstü'de casper marka çift çekirdek 6 senedir kullanıyorum maşallah daha tık yok hiç açıpda kasayı temizlemedigim halde bile saglam marka güvenilir senin bu aldıgına benzer bir tanede neetbook'um var yanlız o samsung markası geçen şifresini unuttum format attırdım attırmışken windows 7 yüklettim eski neetbook dan eser kalmadı eskiden metin2 de falan kasıyordu şimdi 5 üzerinden 3 derecelendirme veriyor üstelik metin2 yi bırak gta sanandreas olsun caunter olsun need for speed olsun tüm oyunları sorunsuz kasmadan oynayabiliyorum bende senin gibi yazları sahilde kullanmak amacı ile almıştım şarjları 5 saate yakın gidiyor küçük olmasıda ayrı bi güzellik heryere götürebilirsin yanında yer kaplamıyor küçük fincan tepsisi kadar
arabada giderken bile aç dizi seyret
tekrardan hayırlı olsun ii forumlar dilerim..!
arabada giderken bile aç dizi seyret
tekrardan hayırlı olsun ii forumlar dilerim..!Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)