Dalgamı geçiyorsun ?
Benim koyduğumun hack'in aynısını kopyalamışsın !!!
Buyur konu link'i için tıkla
KİLİT LÜTFEN
Benim koyduğumun hack'in aynısını kopyalamışsın !!!
Buyur konu link'i için tıkla
KİLİT LÜTFEN
arkadaşlar evet Özeti Yazıyorum Biraz geç oldu giremedim.
Resimlere Dikkatlice Bakarsanız Yönetici Olarak Çalıştırın Diyor. Eğer Bilgisayarınızda Birden Fazla Hesap Var İse ve Sizin Hesabınız Administrator(Yönetici) Değilse Bazı Hackler Çalışmaz.
Evet Bunun Nedeni İse Hacke Sağ Klik/Özellikler/Uyumluluk/Windows Vista Olarak İşaretleyin. Eğer Hala Çalışmıyorsa Nedeni Kırmızı Yanan Bir Işık. Ona Göre Yapın. Hacki Yanlış Yüklemiş yada hackte Boş Kutucuğun yanındaki Dosya İşaretine Basıp CrossFire dosyasının içindeki crossfire.exe yi seçmeyişiniz olabilir. eğer buda işe yaramıyorsa ss 'sini alıp konuya atın ben cevaplayabilirsem cevaplarım.
Eğer Bir Çözüme Hala Varamadıysanız ss'sini(Print Screen) alıp Konuya yollayın.
sağolun
evet kırmızı olmasının nedeni Yönetici Olarak Çalıştırmayışınızdır.bende 1. kırmızı ndn
Resimlere Dikkatlice Bakarsanız Yönetici Olarak Çalıştırın Diyor. Eğer Bilgisayarınızda Birden Fazla Hesap Var İse ve Sizin Hesabınız Administrator(Yönetici) Değilse Bazı Hackler Çalışmaz.
kardes start dioruz failed to patch filan dıor
Evet Bunun Nedeni İse Hacke Sağ Klik/Özellikler/Uyumluluk/Windows Vista Olarak İşaretleyin. Eğer Hala Çalışmıyorsa Nedeni Kırmızı Yanan Bir Işık. Ona Göre Yapın. Hacki Yanlış Yüklemiş yada hackte Boş Kutucuğun yanındaki Dosya İşaretine Basıp CrossFire dosyasının içindeki crossfire.exe yi seçmeyişiniz olabilir. eğer buda işe yaramıyorsa ss 'sini alıp konuya atın ben cevaplayabilirsem cevaplarım.
Arkadaşım Bu Sen Orijinal olmayan(PVP) bir sürümünü kullandıysan olur.This server is not available in your region diye bi hata veriyor oyuna girerken ne yapmam gerek?
Eğer Bir Çözüme Hala Varamadıysanız ss'sini(Print Screen) alıp Konuya yollayın.
sağolun
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)