HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Alişan, bir süre önce bozuştuğu Çağla Şıkel`in eşi Emre Altuğ`a Twitter`dan “Efendiliğimi bozdurtmayın bana zorla“ diyerek gözdağı verdi.
Alişan askere gitmeden önce uzun süre birlikte sunuculuk yaptığı Çağla Şıkel`le TRT`de program için sözleşmiş, ancak Şıkel, ‘Aile Boyu` adlı yarışmayı kurumun da isteğiyle eşi Emre Altuğ`la yapmayı tercih etmişti. Alişan`sa, “Bana bunu nasıl yaparsın?“ diyerek Şıkel`e küsmüştü. Emre Altuğ, geçen günlerde gazetecilerin Alişan`la ilgili soru soracağını anlayınca, “Sakın o soruyu sormayın, eğer sorarsanız giderim. O konuşup konuşup duruyor“ demişti.
Önceki gün A Plus Ataköy`de objektiflere takılan Alişan, muhabirlerden Altuğ`un bu tavrını öğrenince deliye döndü ve Twitter`da şunları yazdı:
“Benim hakkımda bugün eski bir arkadaş bir şeyler söylemiş. ‘Kendi kendine konuşuyor` falan demiş. Kendi kendime değil de herkesle konuşursam güzel olmaz o arkadaş için. Efendiliğimi bozdurtmayın bana zorla. Bu son uyarı!“ (Milliyet)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)