- Konular
- 4
- Online süresi
- 2h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu taktİkler %100denenmİŞtİr ve uygulanmiŞtir tamamende programsizdir!
izafet.Com - Günde En Az 3 m Kasın Nasıl Mı Hemen Gir İçeri !!
Bende yalan yok! Sİze garantİ verİyorum! Kİmseyİ kandirmadan helal para kazanma yollari bunlar İŞte;
sİze %100 garantİ verİyorum 24saatte en az 2m kasmazsaniz Şerefsİzİm!
1-)balik tutma yÖntemİ:autopİck ve autofİshİng programlarini İndİrİn gece yatmadan Önce saat 12 de gİdİn oto balik tutmaya birakin carinizi sabah 8 e kadar balik tutsun.en az 60tane balik tutarsiniz garantİ verİyorum ben hergÜn birakiyorum ve 60-90 arasi balik tutuyorum tabİ hepsİ balik olmuyo 20-40 tanesİ ÇÖr ÇÖp oluyo genellİkle bana 40tane balik kaliyo.ben bu baliklari kirdirmiyorum dİrek satiyorum 25k dan cayir cayir satiliyor
1saatte hepsİnİ satmiŞ oluyorum.40x25k:1.000.000m para
ne oldu ŞaŞdinizmi gÖrdÜnÜzmÜ 1 gecede 1m yang kasiyorum
gece hasilatim 1m
gelelİm2. TaktİĞe
2-)madalyon Çikarma taktİĞİ 1 saatte 2 madalyonun garantİsİnİ verİyorum 3 saat uĞraŞsaniz 6 madalyon Çikarirsiniz.dİyeceksİnİzkİ olmuyor ben kesİyorum kesİyorum Çikmiyor madalyon.Çikmaz tabİ taktİĞİ bİlcen.Şİmdİ Önce ch1 den gİrcez maymun zİndanina gİtcez levelİmİze gÖre bİ maymun seÇİcez ÖrneĞİn:ben 44lvl İm general maymun kesİyorum.Şİmdİ ch1 deyİz gİttİk maymunlari kesİyoz yarim saat oldu hem 30k kasdik maymunlardan topladiĞimiz paralarla hemde 1 madalyon dÜŞtÜ bu madalyon eĞer ÜstÜmÜzde durursa 2.madalyonuda dÜŞÜrme Şansimiz:%3.5 yanİ hİÇ yok gİbİ bİrŞey.o yÜzen bu madalyonu hemen satabİlİyorsak saticaz satamiyorsak depoya koyucaz.sonra oyundan Çikip ch2 ye geÇİcez ÜstÜmÜzde durmuycak madalyon depoda durcak ch2 deyİz burdada aynen yarim saatte 1 madalyon sonra ch3 deyİz sonra ch4 deyİz sonra tekrar ch1 e geÇtİk.!!!
İŞte bÖyle yapa yapa ne oldu 3 saatte 6madalyon Çikarttim 180k para kasdim %16 da ex kasim 6 madalyonuda tanesİ 300k dan satiyorum hemen satiliyor zaten
6x300k:1.8m
ne oldu ŞaŞtinmi gÖrdÜnmÜ 3 saatte nasil kasdin 1.8m dİĞer 180kda para dÜŞÜrdÜn onu ekle ettİmİ 2m para yaaa!!!
Bu taktİk %100denenmİŞtİr İŞe yariyor.!!!
Denemeden eleŞtİrmeyİn!!!
3-)3.taktİĞe geldİ sira buda ;
en sevdİĞİm taktİk metİn taŞlarini kesme
İŞte sevİyenİze gÖre metİn taŞi keseceksİnİz
1-15lvl arasi 1.kÖydekİ metİn taŞlarini
15-40lvl arasi 2.kÖydekİ metİn taŞlarini
40-60lvl arasi ÇÖlde ve vadİdekİ metİn taŞlarini
kesİcek!
EĞer levelİnİze uygun metİn taŞi kesersenİz %100 bİ İtem dÜŞer
ama yanliz duruun sakin taŞi keserken skİll vurmayin olabİldİĞİnce az pot basarak ve skİll vurmadan deneyİn %100İtem dÜŞÜrme garantİsİnİ verİyorum sİze.
Şİmdİ metİn taŞlarini nereden bulacaĞim dİyeceksİnİz:
Sİze taktİk sabah kalkin saat 5:00 da saat 7:00 a kadar metİn taŞi kesİn o saatte oyunda kİmse olmuyor ortalik metİn kayniyor 2 saatte en az 5 metİn taŞi kesersİnİz ÇÜnkÜ kendİmden bİlİyorum
genellİkle Şu İtemler dÜŞÜyor:
Özellİklİ taŞlar,zirhlar,kutsama vb gİbİ kaĞitlar,becerİ kİtaplari
ÖrneĞİn ben bİkere:+3yaŞam taŞi ve kiliÇ Çevİrme bk dÜŞÜrdÜm 6 metİn kesdİm
+3yaŞam taŞini 1.5m e sattim . Ve bk yida 1.5 m e sattim
3m param oldu
gÖrdÜnÜzmÜ ne kadar kolaymiŞ para kasmak
boŞuna yirtinip pirtilmayin benİ dİnleyİn
İŞte sira 4.taktİkte
4-)tİcaret en bayici ama zevk verenİnden
full pazari gezİceksİnİz kari gİbİ gezİn pazari tÜm İtemlerİ dİdİkleyİn en ucuz bulduĞunuz İtemİ alin sonra pahaliya satin
ÖrneĞİn ben 3 tane ork dİŞİ aldim 200 k dan sattim tanesİnİ 500k tan 900k karim oldu sİzde aynisini yapin
dİĞer Ülkelere gİdİn oralarda pahali veya ucuz oluyor mesela ben kirmizi Ülkeye gİdİyorum orda +9kdp 14m bİzİm orda en az 20m aliyorum ordan 14m ye bİzİm orda 17m e satiyorum
3m kar!!!
3.000.000yang kar ettİm
bu taktİklerİ uygulamadan Önce konuŞup boŞ boŞ mesajlar yazmayin!!sİnİr oluyorum mİlletİn emeĞİnİ yemeyİn ben bunlari mİllet bİrbİrİnİ kandirmasin Çar Çalmasin dİye yaziyorum ne gerek var mİlletİ kandirmaya.
İŞte sİze helalİnden para kazanmayi ÖĞrettİm.gİdİn ve uĞraŞin gÜnde bn bİr keresİnde 7m kasdim ama sikiliyorum bazende uĞraŞmiyorum 1-2m kasiyorum yanİ bu taktİklerİ 1 hafta hİÇ sikilmadan mikilmadan uygulayin sirf kendİnİzİ yang kazanmaya konsantre edİn 1 haftada emİnİm 30m yang kazanirsiniz o kazandiĞiniz paraylada kendİnİce bİ Çekİ dÜzen verİrsİnİz.
izafet.Com - Günde En Az 3 m Kasın Nasıl Mı Hemen Gir İçeri !!
Bende yalan yok! Sİze garantİ verİyorum! Kİmseyİ kandirmadan helal para kazanma yollari bunlar İŞte;
sİze %100 garantİ verİyorum 24saatte en az 2m kasmazsaniz Şerefsİzİm!
1-)balik tutma yÖntemİ:autopİck ve autofİshİng programlarini İndİrİn gece yatmadan Önce saat 12 de gİdİn oto balik tutmaya birakin carinizi sabah 8 e kadar balik tutsun.en az 60tane balik tutarsiniz garantİ verİyorum ben hergÜn birakiyorum ve 60-90 arasi balik tutuyorum tabİ hepsİ balik olmuyo 20-40 tanesİ ÇÖr ÇÖp oluyo genellİkle bana 40tane balik kaliyo.ben bu baliklari kirdirmiyorum dİrek satiyorum 25k dan cayir cayir satiliyor
1saatte hepsİnİ satmiŞ oluyorum.40x25k:1.000.000m para
ne oldu ŞaŞdinizmi gÖrdÜnÜzmÜ 1 gecede 1m yang kasiyorum
gece hasilatim 1m
gelelİm2. TaktİĞe
2-)madalyon Çikarma taktİĞİ 1 saatte 2 madalyonun garantİsİnİ verİyorum 3 saat uĞraŞsaniz 6 madalyon Çikarirsiniz.dİyeceksİnİzkİ olmuyor ben kesİyorum kesİyorum Çikmiyor madalyon.Çikmaz tabİ taktİĞİ bİlcen.Şİmdİ Önce ch1 den gİrcez maymun zİndanina gİtcez levelİmİze gÖre bİ maymun seÇİcez ÖrneĞİn:ben 44lvl İm general maymun kesİyorum.Şİmdİ ch1 deyİz gİttİk maymunlari kesİyoz yarim saat oldu hem 30k kasdik maymunlardan topladiĞimiz paralarla hemde 1 madalyon dÜŞtÜ bu madalyon eĞer ÜstÜmÜzde durursa 2.madalyonuda dÜŞÜrme Şansimiz:%3.5 yanİ hİÇ yok gİbİ bİrŞey.o yÜzen bu madalyonu hemen satabİlİyorsak saticaz satamiyorsak depoya koyucaz.sonra oyundan Çikip ch2 ye geÇİcez ÜstÜmÜzde durmuycak madalyon depoda durcak ch2 deyİz burdada aynen yarim saatte 1 madalyon sonra ch3 deyİz sonra ch4 deyİz sonra tekrar ch1 e geÇtİk.!!!
İŞte bÖyle yapa yapa ne oldu 3 saatte 6madalyon Çikarttim 180k para kasdim %16 da ex kasim 6 madalyonuda tanesİ 300k dan satiyorum hemen satiliyor zaten
6x300k:1.8m
ne oldu ŞaŞtinmi gÖrdÜnmÜ 3 saatte nasil kasdin 1.8m dİĞer 180kda para dÜŞÜrdÜn onu ekle ettİmİ 2m para yaaa!!!
Bu taktİk %100denenmİŞtİr İŞe yariyor.!!!
Denemeden eleŞtİrmeyİn!!!
3-)3.taktİĞe geldİ sira buda ;
en sevdİĞİm taktİk metİn taŞlarini kesme
İŞte sevİyenİze gÖre metİn taŞi keseceksİnİz
1-15lvl arasi 1.kÖydekİ metİn taŞlarini
15-40lvl arasi 2.kÖydekİ metİn taŞlarini
40-60lvl arasi ÇÖlde ve vadİdekİ metİn taŞlarini
kesİcek!
EĞer levelİnİze uygun metİn taŞi kesersenİz %100 bİ İtem dÜŞer
ama yanliz duruun sakin taŞi keserken skİll vurmayin olabİldİĞİnce az pot basarak ve skİll vurmadan deneyİn %100İtem dÜŞÜrme garantİsİnİ verİyorum sİze.
Şİmdİ metİn taŞlarini nereden bulacaĞim dİyeceksİnİz:
Sİze taktİk sabah kalkin saat 5:00 da saat 7:00 a kadar metİn taŞi kesİn o saatte oyunda kİmse olmuyor ortalik metİn kayniyor 2 saatte en az 5 metİn taŞi kesersİnİz ÇÜnkÜ kendİmden bİlİyorum
genellİkle Şu İtemler dÜŞÜyor:
Özellİklİ taŞlar,zirhlar,kutsama vb gİbİ kaĞitlar,becerİ kİtaplari
ÖrneĞİn ben bİkere:+3yaŞam taŞi ve kiliÇ Çevİrme bk dÜŞÜrdÜm 6 metİn kesdİm
+3yaŞam taŞini 1.5m e sattim . Ve bk yida 1.5 m e sattim
3m param oldu
gÖrdÜnÜzmÜ ne kadar kolaymiŞ para kasmak
boŞuna yirtinip pirtilmayin benİ dİnleyİn
İŞte sira 4.taktİkte
4-)tİcaret en bayici ama zevk verenİnden
full pazari gezİceksİnİz kari gİbİ gezİn pazari tÜm İtemlerİ dİdİkleyİn en ucuz bulduĞunuz İtemİ alin sonra pahaliya satin
ÖrneĞİn ben 3 tane ork dİŞİ aldim 200 k dan sattim tanesİnİ 500k tan 900k karim oldu sİzde aynisini yapin
dİĞer Ülkelere gİdİn oralarda pahali veya ucuz oluyor mesela ben kirmizi Ülkeye gİdİyorum orda +9kdp 14m bİzİm orda en az 20m aliyorum ordan 14m ye bİzİm orda 17m e satiyorum
3m kar!!!
3.000.000yang kar ettİm
bu taktİklerİ uygulamadan Önce konuŞup boŞ boŞ mesajlar yazmayin!!sİnİr oluyorum mİlletİn emeĞİnİ yemeyİn ben bunlari mİllet bİrbİrİnİ kandirmasin Çar Çalmasin dİye yaziyorum ne gerek var mİlletİ kandirmaya.
İŞte sİze helalİnden para kazanmayi ÖĞrettİm.gİdİn ve uĞraŞin gÜnde bn bİr keresİnde 7m kasdim ama sikiliyorum bazende uĞraŞmiyorum 1-2m kasiyorum yanİ bu taktİklerİ 1 hafta hİÇ sikilmadan mikilmadan uygulayin sirf kendİnİzİ yang kazanmaya konsantre edİn 1 haftada emİnİm 30m yang kazanirsiniz o kazandiĞiniz paraylada kendİnİce bİ Çekİ dÜzen verİrsİnİz.
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Online süresi
- 2h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
yorum yokmu
- Konular
- 503
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hacı helal olsun 22m para 4 gün nasıl ?
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ulen 120 m yaptım iki günde 15levelim 5 levellik metin ve 15 levillik metinlerden hava öfke güçlü beden kılıc cevirme suikast b.çevirme iyileştirme ejderha yürdımı hamle bk lar düştü 2 günde metin taşı kese kese hemde 5 levelliklerden daha çok düştü be nd e şaşırdım ama yapacak bişey yok şans işi he bu arada ninjayım ninjaya savaşçı itemi düşer hahahaha
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)