Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Aman dikkat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zerose35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 219

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Derbideki performansı ayakta alkışlanan Uruguaylı kaleci yolcu!
Beşiktaş maçında yenilginin önüne geçen Muslera, İspanya yolcusu!.. Yıllar sonra güven veren bir kaleciye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sarı-kırmızılıların canını sıkan iddia İspanyol Marca gazetesinden geldi. Uruguaylı'nın, yakın çevresine, "İstanbul'da hayal ettiğim ortamı bulamadım. Kulüp profesyonel bir yapıda değil" dediğini iddia eden gazete, "G.Saray, 6.7 milyon euro'ya aldığı Muslera'yı 14.2 milyon euro'ya
satmaya hazır" yorumunu yaptı.

DEVRE ARASI VİZE ÇIKAR
Marca, başarılı file bekçisinin "Riera, Elmander, Baros, Ujfalusi, Kazım ve Eboue ile iletişim kurabiliyorum ama bu yeterli değil. Önümde oynayanlar beni anlamıyor. Bence dünyanın en iyi ligi La Liga. Orada oynamak en büyük hayalim. Zaten G.Saray'a gelirken İspanya'ya sıçrayabileceğimi düşünmüştüm" dediğini ileri sürdü. Gazeteye göre mali sıkıntı içinde bulunan sarı-kırmızılılar, devre arasında Muslera'ya vizeyi verebilir...

9197549868.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri