HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar Crossfire Oyununda kullanabileceginiz güncel bir Crossfire oyun hilesidir.
Hilenin özellikleri
OHK ( TDM )
M16 > AK47Knife
USP > Double Desert Eagle
m4a1 > m4a1 custom
mp5 > mp5 halloween
No Reload
CrossFire Hilesi Dejavu Public V1.0 Kullanımı
1.İndirmiş oldugunuz Dosyayı Rardan masaüstüne cıkarınız daha sonra dejavu klasörün icinde
2.Bulunan sxs.dll dosyasını Crossfire Oyunun kurulu oldugu klasörün icine atınız daha sonra
3.Oyuna Patcher_cf den giriş yapınız daha sonra siyah ekran geldiginde alt+shift tusunabasınız ve mesaj kutusu geldinde ok deyiniz Hileniz etkin olmus olacaktır
Virüs Total:
Download:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hilenin özellikleri
OHK ( TDM )
M16 > AK47Knife
USP > Double Desert Eagle
m4a1 > m4a1 custom
mp5 > mp5 halloween
No Reload
CrossFire Hilesi Dejavu Public V1.0 Kullanımı
1.İndirmiş oldugunuz Dosyayı Rardan masaüstüne cıkarınız daha sonra dejavu klasörün icinde
2.Bulunan sxs.dll dosyasını Crossfire Oyunun kurulu oldugu klasörün icine atınız daha sonra
3.Oyuna Patcher_cf den giriş yapınız daha sonra siyah ekran geldiginde alt+shift tusunabasınız ve mesaj kutusu geldinde ok deyiniz Hileniz etkin olmus olacaktır
Virüs Total:
Download:
.
Son düzenleme:
Konuyu Cross Fire hacke taşırmısınız yanlış yere açmışımda .S
OnLar Konuyu Taşir Ama Boşuna. Nedenmi.? sxs.dll dosyalari artil caLişmiyor diye biliyorum ama yinede denicem
Kardeşim yapan yapıyor bende yapamıyorum ama arkadaşım denedi gördüm yani bizzat ben denemedim hacki :S Sxs.dll bende açılmıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)