- Konular
- 9,746
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 29d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 7,326
- Altın Konu
- 211
- Başarım Puanı
- 559
- MmoLira
- 11,934
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.Forumda Birçok Soru ve Sorunlar var ben buldum anlatıyorum sizlere umarım yardımcı olur.
Sizler İçin Wolfteam UsA ı resimli anlatıp indirmenizi ve oynamanızı tavsiye ediyorum.Biz oyunda çoğalmaya başladık Türkler olarak !
Wolfteam Us Aeira Games öncüsünde olup daha ucuzdur !
Wolfteam TR'nin yanında cok cok ucuz !
İndirmek İsteyen Arkadaşlara Bizzat Resimli Anlatıcam Herşeyi !
Wolfteam Usa
Anasayfa :
Ben oyuna girdim wolfteam TR deki gibi nakit çekmek istiyorum diyosanız !
Not : Wolfteam TR deki JoyPara alıp nakite dönüşüyor ! Burda ise Aeira Points yani AP olarak geliyor !
1200AP = 20TL
600AP = 10TL
300AP = 5TL
Şimdi diceksiniz çok düşük bu rakamlar bunlarla ne alınır ki ? Gelin birlikte bakalım !
Pençeler 70 AP Resime Tık !
Karakterler 1200 AP Resime Tık !
Şans Kutuları 30-60-260 AP
Karakter Ekipmanlar 4680 AP Resime Tık !
AP almak için Tıkla :
İlk Olarak Siteye Girip İngilizce Olan Yeri Türkçe Yapıyoruz Id: Şifre: giriyoruz Ve Sağ üstteki mağaza yani Shopa tıklyoruz Aeria Points'i seçiyoruz ! Alttaki Resime Bakarsanız daha anlaşılır !
Daha Sonra Alttaki Resimdeki Gibi Türkçe - TRY|EUR yi seçiyoruz !
Seçtikten sonra aşağı inerek Sms bölümüne geliyoruz ve resimdeki gibi yapıyoruz !
Telefon Numarası Girme Sayfası Gelene Kadar Devama Tıklayın Ve Alttaki Resme Bakın !
AP 'niz yani nakitiniz yüklenmiştir !
Bir sıkıntınız olursa Ö.m ile ulaşabilirsiniz veya yorum yaparak sorabilirsiniz !
Sizler İçin Wolfteam UsA ı resimli anlatıp indirmenizi ve oynamanızı tavsiye ediyorum.Biz oyunda çoğalmaya başladık Türkler olarak !
Wolfteam Us Aeira Games öncüsünde olup daha ucuzdur !
Wolfteam TR'nin yanında cok cok ucuz !
İndirmek İsteyen Arkadaşlara Bizzat Resimli Anlatıcam Herşeyi !
Wolfteam Usa
Anasayfa :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndir :
Ben oyuna girdim wolfteam TR deki gibi nakit çekmek istiyorum diyosanız !
Not : Wolfteam TR deki JoyPara alıp nakite dönüşüyor ! Burda ise Aeira Points yani AP olarak geliyor !
1200AP = 20TL
600AP = 10TL
300AP = 5TL
Şimdi diceksiniz çok düşük bu rakamlar bunlarla ne alınır ki ? Gelin birlikte bakalım !
Pençeler 70 AP Resime Tık !
Karakterler 1200 AP Resime Tık !
Şans Kutuları 30-60-260 AP
Karakter Ekipmanlar 4680 AP Resime Tık !
AP almak için Tıkla :
İlk Olarak Siteye Girip İngilizce Olan Yeri Türkçe Yapıyoruz Id: Şifre: giriyoruz Ve Sağ üstteki mağaza yani Shopa tıklyoruz Aeria Points'i seçiyoruz ! Alttaki Resime Bakarsanız daha anlaşılır !
Daha Sonra Alttaki Resimdeki Gibi Türkçe - TRY|EUR yi seçiyoruz !
Seçtikten sonra aşağı inerek Sms bölümüne geliyoruz ve resimdeki gibi yapıyoruz !
Telefon Numarası Girme Sayfası Gelene Kadar Devama Tıklayın Ve Alttaki Resme Bakın !
AP 'niz yani nakitiniz yüklenmiştir !
Bir sıkıntınız olursa Ö.m ile ulaşabilirsiniz veya yorum yaparak sorabilirsiniz !
Son düzenleme: