Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Zuckurberg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zuckurberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 340
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

20 yaşında ve üniversite 5 ? güzel sallama :) 15 yaşında hangi üniversiteye gittin acaba ? :D

berkay çocukluğuna verip senle muhattap olmicam 90 doğumlu birisi 20 yaşında olmaz bu 1. İnanmıyorsan selçuk üniversitesi veteriner fakültesine gel göstereyim sana kaçıncı sınıfta oldğumu.Kendini bir halt sanıyorsun ama bida sakın konularıma yorum atayım deme.inanmıyorsan gel göstereym sana kaçıncı sınıfta oldğumu

Hoşgeldin.Keşke doğum yeri saat falanda yazsaydın :).Herşeyi yazmıssın.

doğum tarihimi kimden neden saklıyayım

21 yaşındasın tamam 16 yaşındamı başladın üni ye ? :) artisliklerin bana işlemez kasma kendini :D

Evet gülüm 17 yaşında başladım 5 yaşında 1. sınıfa başladım herkes senin gbi gerizekalı değil 7 yaşında okula başlasın üni yüzü görmesin milleteçamur atsın işine bak sen dediğim gibi inanmıyorsan gelselçuk üniversitesi veteriner fakültesine göstereyim hatta tedavide ederim seni belliki idrak yollarında tıkanıklık var senin

Evet gülüm 17 yaşında başladım 5 yaşında 1. sınıfa başladım herkes senin gbi gerizekalı değil 7 yaşında okula başlasın üni yüzü görmesin milleteçamur atsın işine bak sen dediğim gibi inanmıyorsan gelselçuk üniversitesi veteriner fakültesine göstereyim hatta tedavide ederim seni belliki idrak yollarında tıkanıklık var senin

zeka seviyen ortada gülüm sadece gülüyorum Ha - Ha - Ha :rolleyes:

Bu zeka seviyesine inemem başka yorum yapmıyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri