Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yolun souna geldım artık. baktım forume ole bi mmomt2 pazar alanı tartışma alanıo fılan yazdıklarınız yorumları okudum okadar kısılerle ilgilenıyorsunuz bende sizleri yorudugumu düşünüyorumda AMA Sizede etmedıgım GerÇekLer Kalmadı Herneyse eger sızlerı yorduysam Özür Dilerim SAKIN BU LAFLARIMI YALAKLIK OLSUN DİĞE ALGILAMAYIN KESKE ISPATLIYABILSEM yalaklık yapmadıgımı zaten Carımın Kulanıcı ID: Şifre: Yazcam bu ne anlama gelıyor ben solıyım Car Hepınızın Olsun ben Carda diğilim emegım cok dostlugumuz bazen iyi bazen kotu günlerımız oldu bazen yanlıslar yaptık cezası ne olursa olsun SINIRSIZ OLMAMALI BENCE herneyse umarım sizleri kendımı anlatabılmısdır Israrımın bu kadar konu acmamın sebebini bir türlü anlayamadınız ama Cevaplarınız cok kotude diğildi herşey İÇİN SAĞOLSUN HERZAMAN SIZE KARSI DURUST OLMAYA CALISTIM UMARIM YANLIS ANLASILMA DÜZELTİLİR TrHelıonTr İstemeden YANLIS ANLASILDIGIM İÇİN VE SİZLERDEN YETKILILERDEN OZÜR DİLERİM derdımı anlatamadım Herşey için Sağolun...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...