InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Rakion Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VCF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 592

VCF

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar sonunda Cell Ve Darbe Hilesini Buldum Çalışıyor Dediklerimi Yaparsanız Rep Vermeyene Haram Olsun:mad:

Bu hilede istediğiniz leveldeki istediğiniz yaratığı çıkartabiliyorsunuz ve 2 tane +255 öldürücü darbe yüzüğü ve 1 tane normal yüzük veriyor. Bu şekilde hiç cp kasmadan da 99 lv yaratıkları çıkarabiliyoruz. Ve bunların sayesinde statlarımız da 400 puan falan olacak yani ADAMLARA TEK BİLE ATABİLECEKSİNİZ !

Arkadaşlar hilede virüs yok demiyyorum bir dll virüsü var ama hiçbir zararını görmezsiniz. Zaten virüssüz hile yoktur hilenin çalışmasını ufak virüsler sağlar bu yüzden hileyi açarken antivirüs programınızı devre dışı bırakın.

Çalıştırmayı anlatıyorum ;
ID ve Şifremizi yazıp oyuna giriyoruz. Türkiye 1 ya da Türkiye 2 kanalından birisini seçiyoruz ve lobideyken oyunu aşağıya alıyoruz. Kernel Detectice isimli programı açıyoruz. Processes ten rakion.bin i bulup 1 kere sol tıklıyoruz. libaries e tıklıyoruz. Rakion.bin e sağ tıklayıp New İnject Libary e tıklıyoruz. İndirdiğimiz dosyayı seçiyoruz ve kaydet diyoruz. İnject Sucsesfully gibi bir yazı çıkacak tamam diyin. Ve hilemiz açıldı. yüzüğün yanındaki beyaz kutucuğa tıklayıp işaretliyoruz. Ardından altındaki 3 yerden istediğiniz yaratığı seçip yanına yaratığın olmasını istediğiniz leveli yazıp Active diyoruz. Oyuna giriyoruz(çar hala lobide). Geri diyip 3 tane karakter seçme ekranına geliyoruz ve hilemiz oldu. Çarınızın arkasındaki yaratıkları görebilirsiniz herhangi bir çarınızı seçip envanter/dükkan a tıkladığınızda yüzükleri ve yaratıkları görebilirsiniz. Oyuna girip hilenin keyfini çıkarın.

Link;
http : // www . dosyaupload . net/2769760 . html

Eğer bilgisayarınız windows 7 ise bu injectorü kullanın kesin çalışıyor mavi ekran falan çıkmaz diğer hilelerde de kullanabilirsiniz. açtıktan sonra sadece ... ya tıklayıp dosyayı seçip inject diyin ;

http : // www . dosyaupload . net/3739363 . html

Bu da hilenin çalıştığına dair kanıt ;

http : // a1108 . hizliresim . com /11/8/6/9715 . bmp

Linkteki boşlukları silin.

Dediklerimi tam olarak yaparsanızda hile çalışmazsa banlayın beni.

Replerinizi de eksik etmeyin arkadaşlar hiçbir yerde yok bu hile.]

GÜNCELLENDİ !

dalgamı gecıyosun 2sıde dosyası yoq hotfile upload et win 7 de calısanı

çalısmyoooooo

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri