Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

MaGicaLKiss & RaiLon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 40baskent06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Vievsonic misin nesin adabınla konus benim hangi karakteri ne cinsiyetle actigim seni alakadar eden bir konu degil.İnsan önce kendine bakmalı daha sonra başkasına konuşmalı.Ben dünkü insanları kıskanmam.Karakterimde bu yok.Ayrıca oyunda sadece 3 karakterim var biri savasci biri şaman diğeri sura ve sadece sura karakterim kız karakter.Sen yine bir yerlerinden uyduruyorsun.Kendini böyle avutuyorsun.Ne yazsamda şunu küçümsesem diyorsun ama her yazdıgın yorumla kendini yerin dibine sokuyorsun.Biraz laflarını düzgün seç ve yazmadan önce bir kaç defa düşün acaba yazacagim şey mantıklımı diye :)

heyyy konula ılgılı yorum at atmyıorsan sayfayı terket tartışmanı başka yerde yap :eek::eek::eek:

Vievsonic misin nesin adabınla konus benim hangi karakteri ne cinsiyetle actigim seni alakadar eden bir konu degil.İnsan önce kendine bakmalı daha sonra başkasına konuşmalı.Ben dünkü insanları kıskanmam.Karakterimde bu yok.Ayrıca oyunda sadece 3 karakterim var biri savasci biri şaman diğeri sura ve sadece sura karakterim kız karakter.Sen yine bir yerlerinden uyduruyorsun.Kendini böyle avutuyorsun.Ne yazsamda şunu küçümsesem diyorsun ama her yazdıgın yorumla kendini yerin dibine sokuyorsun.Biraz laflarını düzgün seç ve yazmadan önce bir kaç defa düşün acaba yazacagim şey mantıklımı diye :)

neyse bu sayfayi kırletmeyim yoksa sana iyi bir cevapım olacaktı sinancık :D:):D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri