HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar ben uzun suredir bu iş ile ugrasıyorum ama aldıgım yaptıgım işler hep hata ile sonuç alıyor versiondan kaynaklanıyormus oyun 1.50 yada diger private serverlar için 1.295 yada 1.304 felan lazım ve ben bunları temin edemedim
Bana bu oyunu kurup sorunsuz halde bırakıcak kişiye para yada ortaklık teklif ediyorum vps yada gecici süre icin hamachide olur internet sitesini ben hallederim de yardımcı olabılıcek varsa hedefim büyük
534 944 07 84
Bilgisayar Sistemim Şuanlık
Pentium(R) dual -core CPU E6600 @ 3.07 GHz
10 gb ram 64 bit işletim sistemi
Örnek şuanda 30 40 50 kisi alır ama zamanla büyür
2500 kişi icin yaklaşık 2,5 milyarlık mal gerekiyor diye duydum ayrıca bu gereksinimler icin su kadar kapasite icin bu kadar diyebilicek arkadaşlar varsa yorum katarsa sevinirim Kolay Gelsin
Teşekkürler
Bana bu oyunu kurup sorunsuz halde bırakıcak kişiye para yada ortaklık teklif ediyorum vps yada gecici süre icin hamachide olur internet sitesini ben hallederim de yardımcı olabılıcek varsa hedefim büyük
534 944 07 84
Bilgisayar Sistemim Şuanlık
Pentium(R) dual -core CPU E6600 @ 3.07 GHz
10 gb ram 64 bit işletim sistemi
Örnek şuanda 30 40 50 kisi alır ama zamanla büyür
2500 kişi icin yaklaşık 2,5 milyarlık mal gerekiyor diye duydum ayrıca bu gereksinimler icin su kadar kapasite icin bu kadar diyebilicek arkadaşlar varsa yorum katarsa sevinirim Kolay Gelsin
Teşekkürler
Son düzenleme:
kardeşim internette version değiştirme programı var onu indir versio 304 de çevirirsiniz . bn geçen yaz böle şeylerle cok uğrastım bana kalırsa uğrasma temiz kuruluu bi vsro filesli server kirala.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
bro bende cok yaptm hepde hata aldm yinede alıyorm nerde sorun yaptm bılmıyorum bi yerde ejksık var ama .....
https://www.facebook.com/profile.php?id=1495401944&ref=tn_tnm n boşlugu silin bana ulaşın ben yaparım size