HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Zaten kanıt yokkı olsa tmm dıyecem 

Ulan betonpower kim bilmem ama just adam ol chatlaxın kanıtını koyduk bunu bilenlerde biliyo ali sen ise bana edit için yağ çeken 2kuruşluk adamsın ve apo abiyi yönlendirdiğim yok yusuf yani it kardeşin ilk apo abi ve hasan abiye küfür eti yusuf bana diyodu hasanı soy lan göt veren lik etme foruma oyuna pek bakamıyom diye atıp tutmayın.ve ben gecen,
daha çalmayacam dedim artık öyle deil herkez ayağını denk alsın soyulunca ali gibi bana yağ çekmeye başlamasın bu oyunda bu güne kadar apo abi ve hasan abi için konuşma amaçlı giriyodum artık apo abi hasan abi hariç diğer itleri soymak için oynayacam siz adam olmasınız yoksa ama ben sizi adam etmeyi bilirim!
daha çalmayacam dedim artık öyle deil herkez ayağını denk alsın soyulunca ali gibi bana yağ çekmeye başlamasın bu oyunda bu güne kadar apo abi ve hasan abi için konuşma amaçlı giriyodum artık apo abi hasan abi hariç diğer itleri soymak için oynayacam siz adam olmasınız yoksa ama ben sizi adam etmeyi bilirim!
denız senmısın ben devkoz he bide ali adam dıyıl zaten bu hakaın koydu bi bok hırsızlı kfalanda yok
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)