Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar öncelikle sunları indirin
bu biobot v.2.2.5
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ve virüs total sonucları
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
evet arkadaslar ben bu botu calıstırıyorum ve neden baskaları kullanmasın diyerekten actım bu konuyu
simdi rar dosyasını masaüstüne cıkarıyoruz biobot a tıklayıp programı acıyoruz acılınca md5 code isterse size bi code vericek o kodu kopyalayın ve biobotun klasörüne gelip md5.txt wr onun içindekileri silip onu oraya yapıstırıyoruz ve girioruz tekrar ama sid den girmemiz lazım
burada yapılanları yaptıktan sonra hesap acılıor orda yaratık yani npc kestirmek icin yukarıda npc die bişi war ona tıklayın circle npc npc yi keserken etrafında donsunmu demek hangi lazeri kullanıcağını ordan secın kesecek yaratıkları da secin ardından file deyip starta tıklayın bot aktiv
NOT: eğer kutu toplamasını istiyorsanız ilk acılan ekranda altta bonus boxes yazıyor siz ona tıklayıp gene file deyip starta basın atvi olur
Bir konununda sonuna geldik Yararım dokunduysa ne mutlu bana +rep isterseniz verin size kalmısbu arada face sayfamızı begenmeyi unutmayın orda bio bot vb seyler icin orda bulabiliceğiniz cok sey war neyse ßß