TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Biobot calstramaynlar baksn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alexhotmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 428
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alexhotmail

Level 5
TM Üye
Konular
158
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar öncelikle sunları indirin

bu biobot v.2.2.5

ve virüs total sonucları

evet arkadaslar ben bu botu calıstırıyorum ve neden baskaları kullanmasın diyerekten actım bu konuyu

simdi rar dosyasını masaüstüne cıkarıyoruz biobot a tıklayıp programı acıyoruz acılınca md5 code isterse size bi code vericek o kodu kopyalayın ve biobotun klasörüne gelip md5.txt wr onun içindekileri silip onu oraya yapıstırıyoruz ve girioruz tekrar ama sid den girmemiz lazım

sidden giriş burda yazıyor http://www.turkmmo.com/darkorbit/1615652-biobot-giris-yapmak-resimli-anlatim.html

burada yapılanları yaptıktan sonra hesap acılıor orda yaratık yani npc kestirmek icin yukarıda npc die bişi war ona tıklayın circle npc npc yi keserken etrafında donsunmu demek hangi lazeri kullanıcağını ordan secın kesecek yaratıkları da secin ardından file deyip starta tıklayın bot aktiv

NOT: eğer kutu toplamasını istiyorsanız ilk acılan ekranda altta bonus boxes yazıyor siz ona tıklayıp gene file deyip starta basın atvi olur

Bir konununda sonuna geldik Yararım dokunduysa ne mutlu bana +rep isterseniz verin size kalmıs bu arada face sayfamızı begenmeyi unutmayın orda bio bot vb seyler icin orda bulabiliceğiniz cok sey war neyse ßß

/Facebook Sayfa Linkleri Yasaktır.!....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri