HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar 16 kasım güncellemesi sonrası ilk hileyi sanırım ben paylaşıyorum (
Anlatım Verdiğim rar'ı açalım ve gözat'tan Metin2'nin kurulu olduğu yeri seçelim. Gelen soruların tümüne evet diyoruz ve Metin2 klasörüne giriyoruz. Klasörde Crimp isimli bir dosyamız var dosyamızı açıyoruz. Ve karşımıza şöyle bir siyah ekran geliyor.
BU SİYAH EKRAN TORRENTSİZ GİRMEMİZİ SAĞLIYOR...
Bu ekran kapandıktan 2 sn. sonra metin2 açılıyor ve girişimizi yapıyoruz. Bi bakıyoruz etrafta ne dağ ver ne çukur :m08: Şu an internetim yavaşladığından videoyu atamadım. Fakat ileri günlerde atarım.
Link
Virüs Jotti
Video Geldi. Link :

Anlatım Verdiğim rar'ı açalım ve gözat'tan Metin2'nin kurulu olduğu yeri seçelim. Gelen soruların tümüne evet diyoruz ve Metin2 klasörüne giriyoruz. Klasörde Crimp isimli bir dosyamız var dosyamızı açıyoruz. Ve karşımıza şöyle bir siyah ekran geliyor.
BU SİYAH EKRAN TORRENTSİZ GİRMEMİZİ SAĞLIYOR...
Bu ekran kapandıktan 2 sn. sonra metin2 açılıyor ve girişimizi yapıyoruz. Bi bakıyoruz etrafta ne dağ ver ne çukur :m08: Şu an internetim yavaşladığından videoyu atamadım. Fakat ileri günlerde atarım.
Link
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Jotti
[/URL]Video Geldi. Link :
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)