HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben
Evet ben forumda yeni değilim aslında.1.5 yıl kadar bir süredir TurkMMO ailesinin bir üyesiyim(Tabikide 1.5 yıl boyunca hergün girmediğim için fazla varlığımı ortaya koyamadım
)Foruma tanıtım konumla başlamak istedim.Eski hesabımın adını verim(Belki tanıyan 3-5 kişi vardır
); TheMarteniX Foruma ilk olarak nasıl başladığımı hatırlamıyorum.Bir anda içine çekti beni bu güzel forum sitesi
Neden olduğunu bilmiyorum ama forumu hep çok sevmişimdir(Diğer üyesi olduğum forumlara göre).Neyse kendimi tanıtmak istiyorum.Benim:
Adım:Bahadır
Yaşım:14
Biyografim:1.50 boyum,siyah saçlarım mavi gözlerim var:l07:
Cinsiyetim:Adımdan anlaşılır ama erkeğim :l03:
Foruma tekrardan hoşgeldim,inşallah forum kapanana kadar(ALLAH korusun
)sizlerle beraber olmak isterim.Herhangi bir sorunuz olursa özel mesaj atmanız yeterli olur:ka19:
İyi forumlar :muah:Keyfiniz hep yerinde olsun :cay::cay:
Evet ben forumda yeni değilim aslında.1.5 yıl kadar bir süredir TurkMMO ailesinin bir üyesiyim(Tabikide 1.5 yıl boyunca hergün girmediğim için fazla varlığımı ortaya koyamadım
)Foruma tanıtım konumla başlamak istedim.Eski hesabımın adını verim(Belki tanıyan 3-5 kişi vardır
); TheMarteniX Foruma ilk olarak nasıl başladığımı hatırlamıyorum.Bir anda içine çekti beni bu güzel forum sitesi
Neden olduğunu bilmiyorum ama forumu hep çok sevmişimdir(Diğer üyesi olduğum forumlara göre).Neyse kendimi tanıtmak istiyorum.Benim:Adım:Bahadır
Yaşım:14

Biyografim:1.50 boyum,siyah saçlarım mavi gözlerim var:l07:
Cinsiyetim:Adımdan anlaşılır ama erkeğim :l03:
Foruma tekrardan hoşgeldim,inşallah forum kapanana kadar(ALLAH korusun
)sizlerle beraber olmak isterim.Herhangi bir sorunuz olursa özel mesaj atmanız yeterli olur:ka19:İyi forumlar :muah:Keyfiniz hep yerinde olsun :cay::cay: