R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Metin2 ?????? Hatası Nedir? // Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Viquality
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Çoğunuz Kalabalık Bir Servera girdiğinizde özellikle market kurulmuş bir bollukta alana girdiğinizde bu hatayı alırsınız. Yada aşırı slot kasıcısıysanız.

Ekran kartınız Grafikleri tam algılayamaz. O yüzden Çince ?????? aldığımız detaysız bir hatadır. TAM EKRAN OYNAMAMANIZDA Avantajdır.

Ekran kartınızın En Düşük Değeri; 256 MB

Ram'inizin En Düşük Değeri; 512 MB Olmalıdır.

Kasacaktır. Ama %75 Bu Sorunun Önünede geçecektir. Bazılarınızın Pc'sinde OnBoard Vardır. OnBoard Ram yer ve grafikler bölüklenemez. Buda bir sebebidir.

Bu hatanın önüne ancak bu gereksinimlerle geçebiliriz.

ben slait 1.8 kullanıyordum tam injektor edıyorum tamam diyorum ???????? diyor oyunu kapatıyor onceden çalıstırıyodu 1.8 i 1 gün geçti boyle oldu

Metin2 ???? Hatasi pack ile alakalidir. Herhangi bir hile actiginizda oyun ????? Hatasi verir. Ve Evet hayirli sorular çıkar. Bu hile yakalama ve oyun packlari zarar gordugu anlamindadir. Ayrica 512 MB Bilgisayarlarda metin2 hiç hiç açılmaz feci kasar. Zaten Windows Ramin 400MB'sini kullaniyor. Geriye kalan 512 nereye yeticek? metin2 zaten 600MB ram yiyor.. Ekran kartin adam akilli saglam olacakki 512 MB İle oynayasin yoksa neyine oynayabilirsinki kasmaktan hurdadan baska birsey olmaz pazara gittinmi Allah yardimcin olsun derim 512 MB Ramla

[YANLIS BILGILENDIRME] Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri