InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ödeme Bildirimin Reddedildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canece

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
49
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 12 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba Daha önce işbankasından bankamatik aracığıyla kartsız işlem ile mmolira aldım bildirimi doldurdum makmuzdaki bilgilere göre mmoliram geldi 3tl vergi kesti 47tl olarak girdim ama 50mmolira geldi . Şimdi akbankdan mmolira aldım 50tllik 5 tl vergi kesti bildirimimi yaptım 45 tl olarak 50mmolira bildirdim bu sefer baktığımda bildirimlere REDDEDİLDİ yazıyordu :S bu nedir yaa

vergiden dolayımı gelmiyor daha önce 47 tl geldi hesabına 50mmolira verdi şimdi neden böyle bir haksızlık yapıyor Admin sana sesleniyorum lütfen tekrar bakarmısın rica ediyorum . Charın adı NeeDTL yakından ilgilenirsem sevinirim 50tl bosamı gidicem :S:mad:

Reddilmesi demek bilgilerinizden birinde hata olduğu anlamıına gelir.
Bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olup tekrar ödeme bildirimi yapın.

Ödeme bldiriminiz hatalı 50 mmo lira almak için yatırmanız gereken mebla 55 tl Bankaların durumuna göre 3 tl yada 5 tl arasında değişen havale kesim ücreti bulunur.

Yani 5 tl eksikden dolayı 50 mmolira bildirimi degil 45 mmo lira basvurusu yaparsanız sorun kalmayacaktır.

Son düzenleme:
Ödeme bldiriminiz hatalı 50 mmo lira almak için yatırmanız gereken mebla 55 tl Bankaların durumuna göre 3 tl yada 5 tl arasında değişen havale kesim ücreti bulunur.

Yani 5 tl eksikden dolayı 50 mmolira bildirimi degil 45 mmo lira basvurusu yaparsanız sorun kalmayacaktır.

Bilgi İçin Tesekkürler..Adminim

cevap verildiğine göre kapatıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri