romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Buzkurtun hikayesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akcan333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

akcan333

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
59
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir zamanlar bir kurt ekibi vardı. Bu kurt ekibindeki başkan Lusian Kurttu. Lusian son derece asabi ve son derece güçlüydü. Ekibe yeni katılmasına rağmen kısa bir sürede başkan olmayı başarmıştı. Ondan önceki başkan Gardiyan Kurttu. Gardiyan son derece iyi bir kurttu. İyi geçinen biriydi. Huzuru bozmaz tam tersine çevreyi yumuşatan ve takımını kurtaran bir kurttu. Lusian geldiğinden beri Gardiyan kindar olmuştu. Herkese sataşıp duruyordu. Bir gün insanlar ile Kurt işgali savaşına gireceklerdi. İnsanlar Kırmızı takımdı. Pedro Gomes adlı insan takımının lideriydi. Çok kurnaz, zeki, güçlü ve aklını kullanabilen biriydi. Savaş başlamıştı. Pedro Lusian'ı gördüğü an aklına bir fikir geldi. Yanına Lin Meiling'i çağırdı. Ona Karargahların hepsini almasını gerektiğini söyledi. Lin, sanırım Pedro'nun ne yapacağını biliyordu. Lin, bunu anlayışla karşıladı. Karargahları almaya başladı Lin. O sırada Lusian pusuyordu. Gardiyan, Lusianın ne yaptığını anlayamadı, anlam vermedi. Yanına Buz Kurdu çağırdı Gardiyan. Buz kurt geldi ve aralarında şu konuşmalar geçti :

- Lusian ne yapmaya çalışıyor, size bir bilgi verdi mi?

- Evet, yoksa sana söylemedi mi?

- Hayır, biliyordum böyle bir şey yapacağını.

- Nasıl bir şey?

Gardiyan, Buz kurtun da aklını karıştırmıştı. Lin o sırada C Karargahını aldı. Lusian göründü ve buumm! Lin, kendini öldü diye düşünüyordu. Ama öyle bir şey olmamıştı. Lusian yaralanmıştı. Ama nasıl? Nasıl böyle bir şey meydana geldi. Evet hatırladınız mı? Bu Pedro'ydu. O düşündüğü sinsi hareketini yaptı. Tünelde bekleyip Lusian'ın Lin'e saldıracağı vakit çıkıp Lusian'ı yok edecekti. Ama bu olmadı. Çünkü Gardiyan Lusian'ı yok edeceğim demişti. Yani kendi öldürecekti. O anda Gardiyan Pedro'yu gördü ve 4 pençede Pedro yere yığıldı. Lin, Pedro'ya yardıma gidecekken Buz kurt müthiş buzu ile Lin'i dondurdu. Aradan zeki çıktı ve Lin'in üzerine zıpladı. Lin o anda ölmüştü. Anlaşılıyordu. Savaşı kurtlar kazanmıştı. Sevinerek antreman sahalarına döndüler. O sırada aralarında şöyle bir konuşma geçti :

Zeki : Süperdik dostum!

Lusian : Hepsi benim sayemde oldu.

Buz : Saçmalama Gardiyan olmasaydı hepimiz ölecektik(Buz kurt Gardiyanın en iyi dostu.).

Gardiyan : Abartma dostum..

Buz : Yoo.. ben ciddiyim.

Lusian : Sonuçta takım lideriniz benim, ben en iyinizim.

Gardiyan : (İçinden) Çakma lider, göreceğiz..

Az sonra bir şey oldu. Kimse ne olduğunu kavrayamamıştı. Lusian, Gardiyanın boğazına asılmıştı. Duvara sıkıştırdı. 1-2-3 pençe... derken Gardiyan ağır yaralanmıştı. Buz kurt neler olduğunu soracakken, Lusian cevap vermemek için koşarak o bölgeden ayrıldı.

Buz kurt, Gardiyan'ı Kurtlar Hastanesine götürecekti. Zeki kurt; ''Ben neler olup bittiğini anlamaya çalışırken sen de Gardiyanı KH(Kurtlar Hastanesi)'ne götür.'' dedi. Gardiyan iyileşemeyecekti. Buz kurt bunun acısını sana soracağım dedi ve hastaneden ayrıldı. Gardiyanın öldüğü haberi duyuldu. O sırada Buz kurt kafasını duvarlara vurmaya başladı. Az sonra bir şok daha yaşamıştı. Lusian kurt aslında Kırmızı takımın kurtuydu. Gardiyan kurt güçlü olduğu için onu öldürecek tek kişi vardı. Oda Lusian'dı. Peki bunlar tamamiyle bir komplo muydu? Evet, her şeyi zeki Pedro ayarlamıştı. Çünkü Gardiyan'ı Lusiandan başka kimse öldüremezdi. Hatta, Kurt İşgalinde Lusian'ı öldürebilirdi. Ama sadece yaraladı. Buz kurt çok sinirlendi. Kurt ekibi Buz kurtu Takım lideri seçti. Hemen ilk işleri Gardiyanın öcünü almaktı Lusiandan. Kısa sürede izini buldular Lusian'ın. Paein'de olduğunu gördüler. Ve;

Lusian : Sonunda geldin Buz kurt. Nihahaha...

Buz : Gardiyan kurtun selamı var.

Lusian : Ama nasıl olur? Gardiyan ölmedi mi?

Buz : Ölmeden önceki selamı.

Lusian : (Bir kez daha) Nihahaha...

Buz kurt kabullenememişti. Bu pis pis gülmeyi yediremiyordu. Deli kurt Tepeye çıktı. Hayalet kurt pustu. Hayalet-2 ve Zeki birlikte ilerliyorlardı. Vahşi ve Güçlü kurt atağa kalkmışlardı. En önde Buz kurt vardı. Lusian geriye doğru kaçmaya başladı. Ve o sırada Bum! Buz kurt dondurmuştu Lusian'ı. Üzerine sıçradı ve bir pençe ile Lusian'ı yere yığdı.

Artık Kurt ekibi mutluydu. Her önüne gelen rakibi yeniyordu. Artık onları rahatsız eden hiç bir şey yoktu.. rep verirseniz seviirim
:m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08:

Güzel beğendim + repini verdim:ka19::ka19:

ahaha :) fena olmuş kardeşim beğendim .d

Güzel Ama bişeyi anlamadım dogrusu buzkurt tek atmış lusiana :D :D :D

Beğendim güzel Olmuş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri