Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Rome:Totel War Yardım.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ronaldo212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 542

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İİ qünLer arqadasLar ben gecen qün Rome:Totel War oyununu yükLedim oyun işime yaradı bir kaç web sitesinde işe yarar bilqiLer buldum oyunu az coq ögrendim

ama tam oyunun nasıl oynancagını bilmiyorum şu sorularıma yanıt arıyorum arkadaşLar..

-Oyuna ilk başladığımda sırasıyla gelişmek için hangi binaLarı kurmalıyım?

-Sürekli isyanlar cıkıyor bunları nasıl sona erdirebilirim?

-Tur attıktan sonra sürekli gelirim (-) olaraq karşıma çıkıyor nasıl (+) yapabilirm?

-Hangi bina neye yarar söyleyebilirmisiniz?

-Birde benim oyunda saten turkce yama var ama full turkce yapmıyor sol üstte cıkan danısmanın yazdıgı yazılar felan yabancı herhangi bir binanın üstüne sağ tıkladığımda cıkan tanım yazısı yabancı senetorun verdiği görevler yabancı full %100 yama arıyorum...Bilginize yardımlarınızı beqLiyorum

Bu soruLarın hepsine bir çözüm yazan ilk kişiye +reP..

-Oyuna ilk başladığımda sırasıyla gelişmek için hangi binaLarı kurmalıyım?

oynamak istiyorsan 3 stajin olucak

1.Ticaret
2.Askeri

BİNAYI BUNA GÖRE GELİŞTİRCEKSİN SEN HANGISINE GITMEK SITIYOSAN BANA SÖLE ONA GÖRE GELİŞTİRELİM TABİ BUNLAR DA 2 YE AYRILCAK YİNE DENİZ TİCAREİ DENİZ ASKERİYESİ OLMAK ÜZERE

-Sürekli isyanlar cıkıyor bunları nasıl sona erdirebilirim?

İSYANLARI önlemek için bazı yollar var roma total war değilde medival empıre mesala dini yönle engelleyebiliyosun tabi roma total warda böle bişe yapamazsın engellemek için ilk başta valinin iyi olamsı lazım iyi bir vali atadığında ve askeri düzen iyi odluğunda ve yerteri akdar köyünde asker varsa önleyebilirsin ek olarak üklende başka devletlrin askerlerinin olmasması gerekir

-Tur attıktan sonra sürekli gelirim (-) olaraq karşıma çıkıyor nasıl (+) yapabilirm?

ülkerlerindeki verigyi arttır diğer ülkelerle ticaret anlaşması yap liman ticaretine ve akra ticaretine önem ver

-Hangi bina neye yarar söyleyebilirmisiniz?

oyunda yüze yakın bina var ve her devletin başka türlü binaları var her bina başka özellik gösteriyor

-Birde benim oyunda saten turkce yama var ama full turkce yapmıyor sol üstte cıkan danısmanın yazdıgı yazılar felan yabancı herhangi bir binanın üstüne sağ tıkladığımda cıkan tanım yazısı yabancı senetorun verdiği görevler yabancı full %100 yama arıyorum...Bilginize yardımlarınızı beqLiyorum

yüzde yüz yama yapılmadı ama birileri yapıcak yaptığında paylaşıcam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri