Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ben editlemeye çalışıom baya zor ama dos.lr hep .swf uzantılı felam
Pm den Yardımcı Olurum Kardeşim.
o flashı dozyalrını fla cevirdim sonra swf yaptım bi kaç şeyini düzelttim sadece 10mb oldu :d oyle 55 mb neymiş :d
10Mb'i de Sen Uplarsın Kardeşim Koyarım Konuya Sorun Diil. 
Çok yavas iniyor yahu 32mbit internet ile 50 kb lerde iniyor bu nedir
) inince editleyemezsem yardım isterim
) inince editleyemezsem yardım isterimBirde onun mail sistemi çalışıyormu bi sor
öyle bulup siteden atarsan böyle şapa oturursun bütün sorunlarını düzelteceksin eksiklerini tamamlayıp paylaşım yapacasin oradan bulup direk paylaştın mi birşeye yaramaz madem bunu paylaştın 2gün içinde sizlerin anlayacağı bir biçimde düzenleyip paylaşacağım kendi dosyalarımı
öyle bulup siteden atarsan böyle şapa oturursun bütün sorunlarını düzelteceksin eksiklerini tamamlayıp paylaşım yapacasin oradan bulup direk paylaştın mi birşeye yaramaz madem bunu paylaştın 2gün içinde sizlerin anlayacağı bir biçimde düzenleyip paylaşacağım kendi dosyalarımı
Son düzenleme:
Birde onun mail sistemi çalışıyormu bi soröyle bulup siteden atarsan böyle şapa oturursun bütün sorunlarını düzelteceksin eksiklerini tamamlayıp paylaşım yapacasin oradan bulup direk paylaştın mi birşeye yaramaz madem bunu paylaştın 2gün içinde sizlerin anlayacağı bir biçimde düzenleyip paylaşacağım kendi dosyalarımı
Ağır Ol Bakalım! Orjinal Olarak Paylaştım.Diyorum Farkındaysan.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)