Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

yenı server alcam fırmalar ıcerı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan astonisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 706

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

gercekcı fırmalar yorum atarsa sevınırım admın panelı tıcket gm panelı kendın kur putysı maplar svas alanı event map arena kırıstal oda kırmızı oda su golu site yonetım panelı gercekten bunları verebılecek fırmalar yorum atsın oyunda 3yol svası aktıf ox svası aktıf olcak donusumler aktıf olcak yenı cıkan bınekler aktıf olcak bıneklere npclerden ulasabılmelerı onemlıdır sınırsız olcak bınme suresı oyunda bır sorun oldugunda msnden destek verebılecek oyun ıcıne azda olsa destek verebılecek 150 lvl sınır ona gore slotlarda ona gore xp yuklu olcak kolay kasılmıcak lar cokta zor olmucak 61 lvl baslangıc ve envanterınd eona gore uygun ıtem npc paketlerını gorme şansımız olursa bır gorelım oyunda bır eksık oldugunda yapamadıgım yerde cıddı anlamda yardım edecek olan comlu sıte ıstıyorum sitede kaç oyuncu çevrım ıcı gozukecek market onlıne lcak eplı marketın ıcınde satılacak sırhlar gorunecek fıyatlarını bız ayarlarız sımdılık bukadar arkadaşlar saygılarımı sunyorum uzun surelı olcak oyunum oyuzden guven onemlıdır anlasmak arkadaslar smdıden tesekurler

Arkadaş 1 haftadır arıyor ve henüz toy kendisi.

uslubuna dıkkat et once sen sona gel yorum at fırmaysan adam gıbı ısını yap benım bu syafaya yorum atma sen den almadık dıyede heyheylenme toyun anlamını bılyomusunda sen bu kelımelerı kullanyosun sen alakası olmayan kelıme kullanma sen gıt satısını yap ben fırm arıyorum:)

gercekcı fırmalar yorum atarsa sevınırım admın panelı tıcket gm panelı kendın kur putysı maplar svas alanı event map arena kırıstal oda kırmızı oda su golu site yonetım panelı gercekten bunları verebılecek fırmalar yorum atsın oyunda 3yol svası aktıf ox svası aktıf olcak donusumler aktıf olcak yenı cıkan bınekler aktıf olcak bıneklere npclerden ulasabılmelerı onemlıdır sınırsız olcak bınme suresı oyunda bır sorun oldugunda msnden destek verebılecek oyun ıcıne azda olsa destek verebılecek 150 lvl sınır ona gore slotlarda ona gore xp yuklu olcak kolay kasılmıcak lar cokta zor olmucak 61 lvl baslangıc ve envanterınd eona gore uygun ıtem npc paketlerını gorme şansımız olursa bır gorelım oyunda bır eksık oldugunda yapamadıgım yerde cıddı anlamda yardım edecek olan comlu sıte ıstıyorum sitede kaç oyuncu çevrım ıcı gozukecek market onlıne lcak eplı marketın ıcınde satılacak sırhlar gorunecek fıyatlarını bız ayarlarız sımdılık bukadar arkadaşlar saygılarımı sunyorum uzun surelı olcak oyunum oyuzden guven onemlıdır anlasmak arkadaslar smdıden tesekurler

Hocam neden olmasın. Konumuzu incelemenizi tavsiye ederim. level sınırı 150 degilde 125 veya 250 seçenegi mevcut. onun dışında çogu istekleriniz mevcut. oyun yardımı konusunda ufak problemler için yardımcı olabilecek yetkili arkadaşlar vardır.

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...com-|-akilli-oyunkontrol-sistemi-yapildi.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri