noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
TuZaKK 1
TuZaKK
numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

CrossFire Weapon Bot 1.0 // Prevensy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Prevensy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Konu kilit sahte kanıt yok 2.resime iyice bak..zaten elinde m4a1 gold var dönüştürme yok..

kardeş zaten gold 38 mermisi var arkdaş

denendi çalışmıyor iki kere denedim oyunda m4a1 silahı normal aynı halde üstelik kontrol etmek için oyundan çıktım klasöre baktım dll dosyası kaybolmuştu bunu iki kere denedim (patcher cf yönetici olarak da başlattım) ama olmadı..
KONU KİLİT LÜTFEN !

Sahteee. Zaten Golden Var Katılıyorum ..

olum malmısnız golden m4a1 38 mermisi var bunun 30 mermisi var görmüonuzmu

İndirme linki yok. Konu kilit Pls

saf mısın kardes normal gold m4a1 ın 30 mermısımı var jarjorde. Arkadası kotulemek ıcın ugrasma....

infirme linki yok kardes

Kardeşim video eklersen konu sabit bile olabilir

ora ztn em alaska mal em alaskada ne arar golden xD

Olum m4a1 gold ta 30 mermi yokki 38 mermi var..

SABİT !!!

Adamın elinde m4a1 gold olsa 38 mermi olurdu dikkatlice bak :m08::D

Çalışmıyor denendi Konu Kilit

bunda wall hac.k varmi

Konu kilit sahte kanıt yok 2.resime iyice bak..zaten elinde m4a1 gold var dönüştürme yok..

kardeş zaten gold 38 mermisi var arkdaş

denendi çalışmıyor iki kere denedim oyunda m4a1 silahı normal aynı halde üstelik kontrol etmek için oyundan çıktım klasöre baktım dll dosyası kaybolmuştu bunu iki kere denedim (patcher cf yönetici olarak da başlattım) ama olmadı..
KONU KİLİT LÜTFEN !

Konunun 2011'de açıldığının farkında mısınız ? Hem hortlatıyosunuz hem de şikayet ediyosunuz ...

Kardeş denicem çalışırsa eline sağlık birde adamlar haklı benim charda golden var ezik cardan denicem hileyi golden m4a1 de 38 mermi var bunda 30 mermi var daha crossfire yi bilmezler salak salak yazı yazarlar öğreninde gelin oyunu konu sabit pls

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri