HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
abicim bukadarda saçmalik olmaz full client yamiş adam bi indirdim ne mappk2 si var ne şeyi var koymuş içine bi sro client bi exe haydi e bende isro yok onu napaym ben 1.1 g b indirdim boşami indirdim bunlarida isronun içine atcakask niye fullclient yazdinz yhaw birak arkadaş işte bu yüzden veletler oynuo bu sroyu artik gel +10 nova set vercez desende gelmem isroda daha 99 lwlim 120 lw glavie siklini merak etiğim için yüklemiştim bu oyunu ama gel gör ki isro formattan sonra silndi aklim aklim gidip isroyu niye indirmessn gidip bunu inddrrsn kotali net 1 ay bekle bakalim off off sokaym love srona
bu üyelik tarihimden beri böyle berbat paylaşim görmedim banlanicam belki bu yazilarimda editlenicek ama olmaz olsun böyle şey gece saat 5.30 bununla uraşi,yorum tüh izin yapicaniz işe türkün ingilzden başka dostu yok arkadaş joymax4 ever
bu üyelik tarihimden beri böyle berbat paylaşim görmedim banlanicam belki bu yazilarimda editlenicek ama olmaz olsun böyle şey gece saat 5.30 bununla uraşi,yorum tüh izin yapicaniz işe türkün ingilzden başka dostu yok arkadaş joymax4 ever
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)