Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Ödeme Bildirimleri Onay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 238
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Dün parayı yatırdım akşam baktım gelmedi tmm dedim yarın gelir sabah baktım yine gelmemmiş bekleniyor diyo tmm dedim akşama gelir şidmi bakıyorum hala onay gelmedi Admin koskoca mmomt2 ve turkmmo yu kurmuşun 2 tane ödeme bildirimini onaylıyamıyorsun :S günde koskoca kurucusun yani günde en az 2 kere oyuna girmen gerek diye düşünüyorum hafta içide alınca böyle gecikmeler oluyor o yüzden yorumlara hafta sonu gecikmeler olabiliyor yazmayın .

Lütfen bildirimleri onaylayın .

Arkadaşlar Dün parayı yatırdım akşam baktım gelmedi tmm dedim yarın gelir sabah baktım yine gelmemmiş bekleniyor diyo tmm dedim akşama gelir şidmi bakıyorum hala onay gelmedi Admin koskoca mmomt2 ve turkmmo yu kurmuşun 2 tane ödeme bildirimini onaylıyamıyorsun :S günde koskoca kurucusun yani günde en az 2 kere oyuna girmen gerek diye düşünüyorum hafta içide alınca böyle gecikmeler oluyor o yüzden yorumlara hafta sonu gecikmeler olabiliyor yazmayın .

Lütfen bildirimleri onaylayın .

2 bildirim oldğunu nerden biliyorsun? Yarın onaylanır.

Bekletilmeyi sevmiyorsan hafta içi yatırırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri