Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gloria Foster (15 Kasım 1933 - 29 Eylül 2001) bir WS Amerikalı Aktris En çalar Onun alkışlanan Roller dahil, Afrikalı-Amerikalı karakterleri bir dizi tasvir Onun sahne Kütüphaneler için bilinen Beyaz Amerika'da ve Having Our Say , Üç Winning Obie Ödülleri Kariyer Onun sırasında.
Filmler, belki o iyi olarak bilinen WAS Oracle içinde Matrix (1999) ve The Matrix Reloaded (2003), Being Film ikinci Onun son.
Hayatı
Gloria Foster 15 Kasım 1933 tarihinde doğdu Chicago, Illinois . Ama genç bir çocukken annesinin dedesi ile gözaltına alınmıştır. Gloria Foster WS ve o taşındı Her Baba Never Knew Janesville, Wisconsin annesi bir akıl hastalığı. hastanede WS sonra [ 4 ] Büyükannesi, Eleanor Sudds ve Dedesinin, Clyde Sudds, Gloria Foster bir Farm kaldırdı. O Chicago Onun memleketi iade edildi ve katıldı Gloria Her eğitim olarak devam University of Illinois , o WHERE Çalış katıldı, AMA odaklanmak olmadı. O çok Enjoyed adli tıp dahil birçok farklı sınıflar, aldı. [ 5 ] Her Anne için onu tanıttı kadar Gloria Foster, takip etmeye ne işgal emin değildi Goodman Theatre de Chicago . [ 5 ] o seçmelere ve Kabul WS sonra, o bu hayatı, tiyatro tutkusu olacağını biliyordu. O Drama Goodman Okulu'nda birkaç Afrikalı Amerikalılar biriydi, ama oyunculuk üzerine yaptığı çalışmada üzerinde duruldu. Bir Onun Goodman Okulu'nda öğrenim sırasında o da, "Chicago Üniversitesi'nde Sarayı Tiyatrosu, beceri hareket eden profesyonel Learned". [ 6 ] Onun en etkili Öğretim biri pek çok Klasik Rolleri'ne Gloria döküm Bella Itkin, WS. [ 4 ] hayatında bir sonraki adım bir kariyer yapmak üzere New York'a gitme WAS Broadway .