Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba, konu turkmmoya bilgi vermek ve gereken yapılması içindir.
Arkadaşlar bugün size ozybilisim.com' u tanıtacağım. Kısaca Oğuzhan Boz.
Şimdi başlayalım.
AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİ BAYİ NUMARASINA DİKKAT EDELİM.
Peki YS Belgesi kime aittir ? Hemen bakalım. Buraya tıklayın ve ctrl + f yaparak TAMER BOZKURT diye aratalım yada www.gitsistem.com olarak aratın. Çıkacaktır. OZYBİLİSİM GİTSİSTEMİN BAYİSİ İMİŞ.
Peki Faaliyet Belgesinin Veriliş Tarihine Bakalım.
02/06/2008 Peki şimdi bir alan adına sorgulama yapalım. Oluşturulma Tarihine bakalım. 31.10.2011 tam 13 Gün önce kayıt edilmiş ve ne hikmetse ozybilisim' i hemen bayi olarak kabul etmişler. gitsistem ozybilisim' e aittir ve düşme faaliyet belgesi kullanarak turkmmo' yu ve değerli üye kardeşlerimizi kandırmaya yönelik bir plan yapılmış.
Ve ayrıca ozybilisim.com ' a whois çektiğinizde eşleşen bilgileri dahada görebilirsiniz.
Konunun gidişatı ve takibi için ve bu kişiler hakkında gereken neyse yapılmasını rica ediyorum.
Oğuzhan bana ulaşmak istersen biliyorsun numaramı paşam +90 544 448 84 54
Arkadaşlar bugün size ozybilisim.com' u tanıtacağım. Kısaca Oğuzhan Boz.
Şimdi başlayalım.
AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİ BAYİ NUMARASINA DİKKAT EDELİM.
Peki YS Belgesi kime aittir ? Hemen bakalım. Buraya tıklayın ve ctrl + f yaparak TAMER BOZKURT diye aratalım yada www.gitsistem.com olarak aratın. Çıkacaktır. OZYBİLİSİM GİTSİSTEMİN BAYİSİ İMİŞ.
Peki Faaliyet Belgesinin Veriliş Tarihine Bakalım.
02/06/2008 Peki şimdi bir alan adına sorgulama yapalım. Oluşturulma Tarihine bakalım. 31.10.2011 tam 13 Gün önce kayıt edilmiş ve ne hikmetse ozybilisim' i hemen bayi olarak kabul etmişler. gitsistem ozybilisim' e aittir ve düşme faaliyet belgesi kullanarak turkmmo' yu ve değerli üye kardeşlerimizi kandırmaya yönelik bir plan yapılmış.
Ve ayrıca ozybilisim.com ' a whois çektiğinizde eşleşen bilgileri dahada görebilirsiniz.
Konunun gidişatı ve takibi için ve bu kişiler hakkında gereken neyse yapılmasını rica ediyorum.
Oğuzhan bana ulaşmak istersen biliyorsun numaramı paşam +90 544 448 84 54

Yönetim uyuyup kalıyor harikabilisimde öyle..
Uyutmayın ozaman ?
Hakan abi teşekkürler harikabilişim ne olucak acep

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...