- Konular
- 100
- Reaksiyon Skoru
- 204
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, turkmmo'ya katılalı bayaa oldu ama kendimi tanıtmak aklıma yeni geldi. :m08:
Adım Ahmet Gerentepe. 1997 İzmir doğumluyum fakat Manisa'da büyüdüm. Galatasaray'lıyım. Kişiye göredir kişiliğim. Aklınızın almayacağı derecede Sagopa Kajmer ve Norm Ender hayranıyım. ♥ Rap müziği seviyorum, Rap'ten başka şarkı dinleyemem ama Rap'te de her önüme gelen Rap'çiyi dinlemem. 5 Senemi Metin2'ye harcadım, metin2 uzmanı gibi bişey oldum.
fakat metin2'nin bi saçmalık olduğunu 3 ay kadar öncesi anladım. Oyuna 5 senemi harcadım fakat bana kazandırdığı hiç bişey olmadı. Aksine çok şey götürdü. Mesela en azından 1000TL civarı param gitti. Metin2'nin bana kazandırdığı tek şey program bilgisi. Metin2 hackleriyle çok haşır neşir olduğum için her yeni pack geldiğinde kendi çapım eski hackler üzerinde çalışmalar yaptım, onları yeni pack'e uyarlamaya çalıştım. Hepsinde başarısız oldum fakat en son üzerinde çalıştığım 4 hackte başarılı oldum. Şimdi ise
ChatEngine kullanmadan hack yapmaya çalışıyorum. Fakat oyun browser olduğu için bunu yapmak o kadar zor ki.. ama ben yılmıcam, çalışcam, denicem, başaracağıma inanıyorum. :ka19:
Evet arkadaşlar, benden bu kadar. Benimle ilgili merak ettiğiniz ve yukarıda yazmayan her hangi bişey olursa yorum şeklinde sorabilirsiniz, ben de konuya eklerim.
Bana ulaşmak isteyenler
Hadi selametle kalın, herkese iyi forumlar. :l04:
Adım Ahmet Gerentepe. 1997 İzmir doğumluyum fakat Manisa'da büyüdüm. Galatasaray'lıyım. Kişiye göredir kişiliğim. Aklınızın almayacağı derecede Sagopa Kajmer ve Norm Ender hayranıyım. ♥ Rap müziği seviyorum, Rap'ten başka şarkı dinleyemem ama Rap'te de her önüme gelen Rap'çiyi dinlemem. 5 Senemi Metin2'ye harcadım, metin2 uzmanı gibi bişey oldum.
fakat metin2'nin bi saçmalık olduğunu 3 ay kadar öncesi anladım. Oyuna 5 senemi harcadım fakat bana kazandırdığı hiç bişey olmadı. Aksine çok şey götürdü. Mesela en azından 1000TL civarı param gitti. Metin2'nin bana kazandırdığı tek şey program bilgisi. Metin2 hackleriyle çok haşır neşir olduğum için her yeni pack geldiğinde kendi çapım eski hackler üzerinde çalışmalar yaptım, onları yeni pack'e uyarlamaya çalıştım. Hepsinde başarısız oldum fakat en son üzerinde çalıştığım 4 hackte başarılı oldum. Şimdi ise
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
diye bi oyun var, TheCrims içinChatEngine kullanmadan hack yapmaya çalışıyorum. Fakat oyun browser olduğu için bunu yapmak o kadar zor ki.. ama ben yılmıcam, çalışcam, denicem, başaracağıma inanıyorum. :ka19:
Evet arkadaşlar, benden bu kadar. Benimle ilgili merak ettiğiniz ve yukarıda yazmayan her hangi bişey olursa yorum şeklinde sorabilirsiniz, ben de konuya eklerim.
Bana ulaşmak isteyenler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
hesabımı ekleyebilir. 
Hadi selametle kalın, herkese iyi forumlar. :l04:
Son düzenleme:
- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hoşgeldiniz ;
Kalıcı olmanız dileğiyle.
Not : TheCrims güzel oyundu bir aralar
Not : TheCrims güzel oyundu bir aralar

- Konular
- 858
- Online süresi
- 41m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 1,296
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 263
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Hoş Geldiniz Kalıcı Olmanız Dileğiyle 

- Konular
- 135
- Online süresi
- 4h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 68
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 77
- DevLira
- 0
Hoş Geldin Kardeim
iyi Forumlar Dilerim =)
iyi Forumlar Dilerim =)- Katılım
- 8 Ara 2010
- Konular
- 100
- Reaksiyon Skoru
- 204
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hoşgeldiniz ;
Not : TheCrims güzel oyundu bir aralar![]()
sağolasın kardeşim.
haklısın, bi aralar güzeldi. şimdi onun da b*kunu çıkardılar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)