HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
DUYURU
ack'leri Metin2'nin İçine Atmadan Önce Kesinlikle Orjinal Metin2 Pack'lerinin Yedeklerini Alın (Bu Yöntem İle Güncelleme Sorunu Biter PackLeri Kopyala Yapıstır ile Atarsanız Olur Biter. )
Anlatım:
1-Metin2 Start'i metin2 klasörünün içine gönderiyoruz.
2-pack içindei Crack DLL Hackshield Programına tıklıyoruz ve gelen sorulara evet diyoruz.
3-kamer in içindeki Scream İnjektör çalıştırıp (What To inject yazan yere Metin2Start yazıyoruz ve browse diyip Klasörümüzün içindeki mod_config.dll dosyasını gösteriyoruz..
4-Metin2 içerisindeki Metin2Start çalıştırıyoruz İYi kasılmalar..
Detaylı anlatım indirdiğiniz dosyanın içindedir.
VirüsTotal Sonucu:
Video:
Scream MultiHack Link:
ack'leri Metin2'nin İçine Atmadan Önce Kesinlikle Orjinal Metin2 Pack'lerinin Yedeklerini Alın (Bu Yöntem İle Güncelleme Sorunu Biter PackLeri Kopyala Yapıstır ile Atarsanız Olur Biter. ) Anlatım:
1-Metin2 Start'i metin2 klasörünün içine gönderiyoruz.
2-pack içindei Crack DLL Hackshield Programına tıklıyoruz ve gelen sorulara evet diyoruz.
3-kamer in içindeki Scream İnjektör çalıştırıp (What To inject yazan yere Metin2Start yazıyoruz ve browse diyip Klasörümüzün içindeki mod_config.dll dosyasını gösteriyoruz..
4-Metin2 içerisindeki Metin2Start çalıştırıyoruz İYi kasılmalar..
Detaylı anlatım indirdiğiniz dosyanın içindedir.
VirüsTotal Sonucu:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Video:
Scream MultiHack Link:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)