Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
DUYURU
ack'leri Metin2'nin İçine Atmadan Önce Kesinlikle Orjinal Metin2 Pack'lerinin Yedeklerini Alın (Bu Yöntem İle Güncelleme Sorunu Biter PackLeri Kopyala Yapıstır ile Atarsanız Olur Biter. )
Anlatım:
1-Metin2 Start'i metin2 klasörünün içine gönderiyoruz.
2-pack içindei Crack DLL Hackshield Programına tıklıyoruz ve gelen sorulara evet diyoruz.
3-kamer in içindeki Scream İnjektör çalıştırıp (What To inject yazan yere Metin2Start yazıyoruz ve browse diyip Klasörümüzün içindeki mod_config.dll dosyasını gösteriyoruz..
4-Metin2 içerisindeki Metin2Start çalıştırıyoruz İYi kasılmalar..
Detaylı anlatım indirdiğiniz dosyanın içindedir.
VirüsTotal Sonucu:
Video:
Scream MultiHack Link:
ack'leri Metin2'nin İçine Atmadan Önce Kesinlikle Orjinal Metin2 Pack'lerinin Yedeklerini Alın (Bu Yöntem İle Güncelleme Sorunu Biter PackLeri Kopyala Yapıstır ile Atarsanız Olur Biter. ) Anlatım:
1-Metin2 Start'i metin2 klasörünün içine gönderiyoruz.
2-pack içindei Crack DLL Hackshield Programına tıklıyoruz ve gelen sorulara evet diyoruz.
3-kamer in içindeki Scream İnjektör çalıştırıp (What To inject yazan yere Metin2Start yazıyoruz ve browse diyip Klasörümüzün içindeki mod_config.dll dosyasını gösteriyoruz..
4-Metin2 içerisindeki Metin2Start çalıştırıyoruz İYi kasılmalar..
Detaylı anlatım indirdiğiniz dosyanın içindedir.
VirüsTotal Sonucu:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Video:
Scream MultiHack Link:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)