- Konular
- 942
- Reaksiyon Skoru
- 398
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -64
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar foruma baktım dolaştım.Eski forumda bir başlık vardı Genel de tüm binalar hakkında bilgi bende bunu paylaşmak istedim değişik yerlerden topladığım bilgileri burda paylaşacağım.
Bina Kurmak İçin Neye İhtiyaç Duyulur ?
Tabiikide madde ye ihtiyaç duyulur
Köy merkezinde birçok inşaat sahası göreceksiniz. Her sahaya sadece bir bina yapılabilir. Bu inşaat sahalarına askeri üs ve sur dışında tüm binalar kurulabilir.
Binaların politik, ekonomik veya askeri işlevleri vardır. Ayrıca her binanın kendine has önkoşulları vardır. İnşaat şemasından ve binaların kendi saylararından bu önkoşulların neler olduğunu görebilirsiniz.
Kırmızı X'e (
) tıklarken dikkatli olun, zira inşaat emirlerinin iptali halinde inşaata harcanan hammadde tümüyle geri kazanılmaz!
İnsaat Şeması Nedir ?
İnşaat Şeması binaların kurulumu için gerekli seviyeleri verir ama ben bunu şuanlık tam ileri sürümünü bulamadım ama inceledim hepsi doğru.
Şuanlık Şema T3 e göre ayarlanmış bulunmaktadır.Ama eksik yok.Herkesin eyteri kadar ingilizcesi varsa bundan yararlanabilir.Hadi olmadı resimlerden anlayabiliriz.
Hammaddeler hangileridir ?
4 farklı hammadde bulunmaktadır.Tahıl oyunda büyük rol oynamaktadır.Tahıl üretimi herşeyi kontrol eder ama genelde oyun sonu fazlasıyla ihtiyaç duyulan ham madde dir.
Bina Kurmak İçin Neye İhtiyaç Duyulur ?
Tabiikide madde ye ihtiyaç duyulur
Köy merkezinde birçok inşaat sahası göreceksiniz. Her sahaya sadece bir bina yapılabilir. Bu inşaat sahalarına askeri üs ve sur dışında tüm binalar kurulabilir.
Binaların politik, ekonomik veya askeri işlevleri vardır. Ayrıca her binanın kendine has önkoşulları vardır. İnşaat şemasından ve binaların kendi saylararından bu önkoşulların neler olduğunu görebilirsiniz.
Kırmızı X'e (
İnsaat Şeması Nedir ?
İnşaat Şeması binaların kurulumu için gerekli seviyeleri verir ama ben bunu şuanlık tam ileri sürümünü bulamadım ama inceledim hepsi doğru.
Şuanlık Şema T3 e göre ayarlanmış bulunmaktadır.Ama eksik yok.Herkesin eyteri kadar ingilizcesi varsa bundan yararlanabilir.Hadi olmadı resimlerden anlayabiliriz.
Hammaddeler hangileridir ?
4 farklı hammadde bulunmaktadır.Tahıl oyunda büyük rol oynamaktadır.Tahıl üretimi herşeyi kontrol eder ama genelde oyun sonu fazlasıyla ihtiyaç duyulan ham madde dir.