HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Chris Jericho, WCW ve WWE'deki kariyeri ile birlikte kendini marka yaptı, ve hatta 'Fozzy' grubu ile müzik dünyasına girdi.
Muhabir : Naber Chris ? Bize biraz grubun hakkında bilgi verirmisin ?
Jericho : Küçükken hep ya güreşçi ya da rock yıldızı olmak istemiştim. Muhtemelen 14 yaşında başladım ve devamlı gruplarda yer aldım. Devamlı amatörce takıldığım bir şeydi. Grubu 1999'da kurduk. Önce hobi olarak başladı, beş yıl sonra albüm, sonra vidyo klipler falan.
Muhabir : Yani bir güreşçiden daha çok bir müzisyen olmak istedin - bu doğru mu ?
Jericho : Öyle değil. Dediğim gibi ikisinden biriydi. Hem güreşin hem de müziğin sıkı bir hayranıydım. Seçtiğim yol güreş oldu çünkü o zamanlar ilgim onaydı. 15 yaşındayken bir güreşçi olmaya karar verdim.
Muhabir : Hiç hokey oyuncusu olmak istedin mi ?
Jericho : Hokeyi hep oynadım, her zaman hokey hayranı oldum ama hiç profesyonelce oynamayı düşünmedim.
Muhabir : Hangi ülke daha iyi güreşçi yetiştiriyor ?
Jericho : Kesinlike Kanada en iyi güreşçileri yetiştiriyor. Neden bilmiyorum. Bence, Kanada büyük bir güreş ülkesi ve orada güreşle ilgilenen çok fazla çocuk var. WWE'de kadronun %20'si Kanadalı.
Muhabir : Sence neden ?
Jericho : Sanırım birasında bir şey var! Çocuklar ufak yaşlarda güreş izliyorlar. Tıpkı Amerika'da Florida ve Minneapolis gibi yerlerin daha çok güreşçi çıkarması gibi bir şey.
Muhabir : Seni Hartların şemsiyesi altında güreşmeye iten sebep ne idi ?
Jericho : Dediğim gibi çocukken güreş izlerdim, orada Hart kardeşlerin güreş okulu hakkında bir reklam gördüm. Adresini aldım ve onlara mektuplar yazmaya başladım. O zaman bu işi yapmaya karar verdim.
Muhabir : Hepimiz senaryoların olduğunu biliyoruz, ama bunun dışında bu işte çok büyük risklerin olduğunu da biliyoruz. Owen Hart'ın ölümü sende birşeyleri değiştirdi mi ?
Jericho : Sanırım değiştirdi. "Sahte" kelimesinden nefret ediyorum, benim yaptığım işte sahtelik yok. Önceden hazırlanmış bir şov, ama rekabet sporu. Aynı futbol gibi gerçek. Yıl boyu çalışıyoruz, hiç boş günümüz olmuyor, hiç tatilimiz olmuyor, hiç evde kalmıyoruz. Daha da zor hatta, bence biz dünyadaki en sıkı atletleriz. Sanırım insanlar anlıyor, fakat ne kadar fiziksel çabanın olduğunu anlamıyorlar.
Muhabir : Karın seni yaralanmış gördüğünde ne diyor ?
Jericho : Ne olup bittiğini biliyor. Onu her maç sonrasında iyi olduğumu söylemek için ararım. En zor tarafı yolculuk yapmak ve evden uzaklaşmak. Güreş benim günlük işim. Faturaları ödememi sağlayan şey.
Muhabir : "Vince McMahon" dediğimde aklına ne geliyor ?
Jericho : Mükemmel bir patron. Milyar dolarlık bir şirketin sahibi. Tabi ki herkes onu sevmeyecek. Eminim sen de bazen patronunu sevmezsin. Adaleti seven biri, yeteneğe saygılı ve tartışmaya açık. Onu hep seviyormuyum ? Tabi ki hayır! Büyük saygım var, beni gerek sporcu olarak gerekse de insan olarak çok takdir etti. Bir sorunum olduğunda her zaman ona gidebilirim. Adil ve saygı duyuyorum. Zaten bir işçiden isteyebileceğiniz en fazlası budur.
Muhabir : Sahne arkasında rekabet güçlü mü ?
Jericho : Diğer işlerdeki gibi bu işte de her zaman başkaları ile anlaşamayabiliyorsunuz. Kameranın önündeki sadece iş. Birbirinizin canını yakmak için orada değilsiniz. Elimizden geldiğince en iyi şovu sergilemek için oradayız. Çok iyi arkadaş olduğunuz kimseler de var, bu işi bıraktıktan sonra bir daha asla konuşmayacağım kimseler de.
Muhabir : Güreşçi olmak isteyen çocuklara tavsiyelerin neler ?
Jericho : Hayatta size bir şeyi yapamayacağınızı söyleyenler hayatta başarısız olmuş kişilerdir. Kolay değil. Cesaret ve azim ister. Tıpkı hayattaki diğer şeyler gibi. İlk başlarda bana herkes çok ufak olduğumu söylediler, ben öyle düşünmedim, gittim ve yaptım. Hiçbir şey kolay değildir, sadece aklınızı o işe adamanız gerek. Çoğu zaman istediğinizi elde edersiniz, eğer etmezseniz de en azından denemiş olursunuz. Böylesi bir gün pis yatağınızda uyanıp, yaşlı vücudunuza bakıp neden yapmadığınızı sormaktan iyidir. En azından şimdi yapıp, yapamadığınızı bilirsiniz.
xD Senin Hayatını bitircem dün zaten beni yendin smack downda
kafes elme maçında o kadar iyi dövüştüm sen yendin nasıl iş anlamdım
kafes elme maçında o kadar iyi dövüştüm sen yendin nasıl iş anlamdım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)