Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Benim Arastırmalarımm Sonucu Cin Lilerin Kullandıgı Hillerden Örnek Alarak Yaptım . Gayet Mükkemmel Olarak Tasarlanmıştır. Özellekleri : CEKME ( OYUNDAN ATMAZ) HIZLI GİTME ( OYUNDAN ATMAZ) Balık Botu ( 15 dk. 53 Tane Balık Tutma gibi Oranı Vardır 17 dk da 60 Tane Tutuyor Hilenin Kullanılışı :
1-HiLeyi Çalıştırın
2-Sadece Alıntıları Toplayı İşaretLeyin
3-Böylece Biz Pc'nın Basında Yokken Yere Düşen İtemleri Almış Olurz
4-İyi Oyunlar
Oto KasıLma<SkiLLi DahiL>
Anlatım;
1-HiLeyi Açın Hic Bir Ayarlarına Dokunmayın Sadece Start Deyin
2-Tabiki Bunu Oyuna Girince Açın weya Karakter Secme Bolumde
3-Oyuna Girin Hilenın Aktif Olucagını Göreceksınız
Not:Skillieriniz F1 F2 F3 F4 'un Yerlerıne koyunuz
Link :
. Hata Vermez Cogu Blgisayarda Denenmiştir
1-HiLeyi Çalıştırın
2-Sadece Alıntıları Toplayı İşaretLeyin
3-Böylece Biz Pc'nın Basında Yokken Yere Düşen İtemleri Almış Olurz
4-İyi Oyunlar
Oto KasıLma<SkiLLi DahiL>
Anlatım;
1-HiLeyi Açın Hic Bir Ayarlarına Dokunmayın Sadece Start Deyin
2-Tabiki Bunu Oyuna Girince Açın weya Karakter Secme Bolumde
3-Oyuna Girin Hilenın Aktif Olucagını Göreceksınız
Not:Skillieriniz F1 F2 F3 F4 'un Yerlerıne koyunuz
Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
. Hata Vermez Cogu Blgisayarda Denenmiştir
En GÜncel Metin2 Hileleri Burda -------->www. dolosuyladosya .tr.gg/Metin2-Hileleri.htm
Buradaki Hileler Çalışmakta ve En Güncelleridir Bir Arada Bulamazsınız Bence Girmekte Yarar Var 4Aydır Hileliyim Hiç Bİr Charıma Bİr Şey Olmadı Ne Soyma Ne Ban Bence Girin Oyundan Daha Çok Zevk Şuan 72 Lwlim :l03::m08::ka24::l04::ka19:

ALın:
En GÜncel Metin2 Hileleri Burda -------->www. dolosuyladosya .tr.gg/Metin2-Hileleri.htm
Buradaki Hileler Çalışmakta ve En Güncelleridir Bir Arada Bulamazsınız Bence Girmekte Yarar Var 4Aydır Hileliyim Hiç Bİr Charıma Bİr Şey Olmadı Ne Soyma Ne Ban Bence Girin Oyundan Daha Çok Zevk Şuan 72 Lwlim :l03::m08::ka24::l04::ka19:

ALın:En GÜncel Metin2 Hileleri Burda -------->www. dolosuyladosya .tr.gg/Metin2-Hileleri.htm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)