BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Asasin's creed 2 codex page !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bombo38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 438

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

YA ARKADASLAR 30 TANE CODEX BULMA GÖREVİ VAR :S BÜTÜN HARİTALARI GEZDİM AMA BULAMIYORUM YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ACABA 1 AYI ASTI GEÇEMEDİM SURAYI !!!
:mad:

1) eger viewpoint'lere cikmazsan hazineleri, codex page'leri vs. haritada gorununur yapamazsin. bu en onemlisi.
2) codex page'lerin hicbiri gizli degil. yani viewpoint'den o bolgeyi gorunur yaptiysan hepsinin haritada belirmesi lazim.
3) haritada gormene ragmen yanina geldiginde hala bulamiyorsan singirdama sesini dinlemeye calis. her sey (tuy, hazine, codex) yanina yaklasinca bi singirdama sesi veriyor. Bi de kartal gorusunu ac, onemli olan hersey bi duvarin arkasinda olmadigi surece kartal gorusunde farkli bi renkte (kirmizi ya da mavi) gorunecektir.
4) Haritada isaretlenen birsuru sey ile aklin karissin istemiyorsan haritada gosterilecek seyleri kontrol etme secenegi var. Gosterilecek herseyi kapa, sonra sadece codex'leri goster secenegini sec. Ondan sonra eger haritada bisey gorunuyorsa o mutlaka codex'tir.
5) Butun sehirlere gittiginden emin ol. Gezdigin bi sehirde kac adet viewpoint kaldigini HUD'dan goruyorsun ama hic ugramadigin bi sehirle ilgili viewpoint detayini HUD'dan goremiyorsun. hala hic gormedigin bi sehir varsa (simdi hatirlamiyorum ama cok kucuk bi yerleske vardi. forli olabilir) kalan 7 codex orada olabilir. Tum sehirlerin listesini surda gorebilirsin.

kolay gelsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri